loader image

Algemene Voorwaarden

16 Jaar

Als je jonger bent dan 16 jaar mag je alleen je gegevens aan U-ICON verstrekken als je toestemming van je ouders hebt of van je wettelijke vertegenwoordigers.

Programma’s en spelgrogramma’s

Informatie over deze onderwerpen zal  binnenkort beschikbaar zijn.

Diensten

Informatie over dit onderwerp zal binnenkort beschikbaar zijn.

informatie

We houden je via het door jou opgegeven e-mailadres up to date van alle events en belangrijke gebeurtenissen. Je kan altijd afmelden als je geen info wil ontvangen.

Privacy Policy

Persoonlijke gegevens worden door ons alleen gebruikt voor interne administratie. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt of verkocht.

Op ieder moment kan je ons verzoeken om je persoonsgegevens aan te passen of te verwijderen door ons contact formulier in te vullen. Op deze privacy policy is Nederlands Recht van toepassing. Meer informatie kan je lezen via de link privacy.

Disclaimer

Wij stellen alles in het werk om misbruik van de website te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Copyright

Deze site en alle erop vastgelegde werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Het overnemen van tekst en foto’s zoals bedoeld in artikel 15 van de Auteurswet is niet toegestaan.

Distribueren, aanpassen, publiceren of gebruiken van informatie en foto’s op deze site, is niet toegestaan. Tenzij je toestemming van ons hebt gekregen. All rights reserved.

error: Content is protected !!