• Type:
  • Duration:
  • Average Rating:

U-ICON Algemene voorwaarden

Belangrijke voorwaarden lidmaatschap

Je bent 16 en je woont in Nederland. Alleen dan is jou lidmaatschap officeel en geldig bij het commissariaat van de media.

Contributie

De contributie van het lidmaatschap bedraagt € 7,50 per jaar.

Betaling

De contributie kan per jaar alleen betaald worden via een automatische incasso. Door je lidmaatschap geef je ons toestemming om jaarlijks automatisch de contributie van je rekening af te schrijven.

Lidmaatschapsinformatie

Je krijgt iedere maand informatie per e-mail opgestuurd om je op de hoogte te houden.

Automatische verlenging

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd totdat je het opzegd.

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk opzegd worden. De opzegging van je lidmaatschap moet 1 maand voor het einde van een jaar plaatsvinden.

Privacy Policy

Persoonlijke gegevens worden door ons alleen gebruikt voor interne administratie. Niet voor analyse- en marketingdoeleinden. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Op ieder moment kan je ons verzoeken om je persoonsgegevens aan te passen of te verwijderen door ons contact formulier in te vullen. Op dit privacy statement is Nederlands Recht van toepassing.

Disclaimer

Wij stellen alles in het werk om misbruik van de website te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Copyright

Deze site en alle erop vastgelegde werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Het overnemen van tekst en foto’s zoals bedoeld in artikel 15 van de Auteurswet is niet toegestaan.

Distribueren, aanpassen, publiceren of gebruiken van informatie en foto’s op deze site, is niet toegestaan. Tenzij u akkoord van ons heeft. Deze site en alle erop vastgelegde werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Het overnemen van tekst en foto’s zoals bedoeld in artikel 15 van de Auteurswet is niet toegestaan.

Scroll to top
error: Content is protected !!