TEAM

U-ICON vindt dat het tijd is voor verandering in de mainstream media. Jongeren worden niet voldoende vertegenwoordigd. Jongeren zijn niet alleen de toekomst maar ook het heden.

De Nederlandse mediawereld hangt steeds in dezelfde frames. Er is ontkenning dat echte verandering nodig is omdat de media wordt geregeerd door Golden Oldies met een andere mindset. Alleen een merk met de juiste missie kan verandering blijvend realiseren.

Wij zijn jong van geest en open minded. Wij pakken het anders aan. We zullen samen met de rest van ons team en gelijkgestemden vernieuwing en verrijking realiseren in de media.

U-ICON is de revolutie van nieuwe media makers: “De Nieuwe Generatie van de Nederlandse Media. Het Jongeren Tijdperk is aangebroken.”

  Jaïr
Managing Director
 @jair.oosterlen
bio

 Anastacija
Creative Director
 @anastacija._
bio

  Marissa
Director of Content
@marissabritneyy
bio

U-ICON IS ER VOOR JOU

De essentie van U-ICON Network is vreugde en plezier. Wij zijn het mediabedrijf voor Generatie Z en Millennials.

Wij nemen jongeren serieus omdat we zelf ook jong zijn. U-ICON spreek je uit als: YOU ICON.

Wat is belangrijk voor jou? Vertel het ons. We zijn er voor jou. Je kan met ons meedenken en meepraten. We hebben jou support en feedback nodig. Wij willen een waardevolle relatie met je opbouwen.

In het vierde kwartaal gaan we op zoek naar nieuw talent en hopen we jou te ontmoeten. Samen creëren we spraakmakende, relevante content en media die raakt. Zodat iedereen je leert kennen. Zie je het al voor je?

In het vierde kwartaal van 2021 starten we met U-ICON Radio. Ben jij: Ready to Rise, Shine & Rock?

CONTENT

Content is onze passie, kracht en troef. We willen langdurig contact maken met jou. Daarom ontwikkelt U-ICON authentieke en eye-catching content met impact en durf. We laten ons content zien tijdens uitzendingen. Ons content is een verrassing.

Denk aan nieuwe formats, scherpe journalistiek, goeie radio talkshows, series, live- en muziekshows, documentaires, spelprogramma’s en andere programma’s die nog niet in Nederland te zien zijn. Nieuw talent is er genoeg in Nederland, maar die krijgen geen kans. Nieuw talent geven wij een podium.

Ben jij een van onze nieuwe presentatoren of acteurs? Houd onze instagram en facebook in de gaten voor de “U-ICON NXT LVL Auditions”.

U-ICON MAAKT HET MOGELIJK

Wij geloven in het onmogelijke. Wij laten ons leiden door onze uitgesproken mening, onze visie, missie, daadkracht en positiviteit! We zijn ervan overtuigd dat je alles kunt bereiken wat je echt wilt als je gedisciplineerd bent. Hard work pays off!

U-ICON zal ook projecten realiseren die het mogelijk maken om het welzijn van jongeren te verbeteren. Jongeren leven in het hier en nu. Help je mee?

error: Content is protected !!