• Type:
  • Duration:
  • Average Rating:

Programma’s

U-ICON gaat Top programma’s bij de publieke omroep maken die vernieuwend en spraakmakend zijn. Televisie, online en radioprogramma’s met impact, humor en durf die inspireren en bewust maken. Het is tijd voor CHANGE! Tijd om de inhoud van programma’s en de presentatoren actueel te maken aan de multiculturele samenleving.

Aan wat voor programma’s moet je dan denken? Ja,… dat gaan we natuurlijk niet exact vertellen. Dat willen we laten zien! Want er zijn natuurlijk kapers op de kust. Iedereen wilt het nieuwste, beste en tofste content bedenken en maken of… stelen, hahaha! Wij zullen Nieuw Top Content laten zien, dat is zeker.

Maar… Denk aan formats die er niet zijn. Praat-programma’s, series en documentaires die er niet zijn in Nederland. Nieuw talent wat er wel genoeg is in Nederland, maar geen kans krijgt, willen wij wel een podium geven!

Dat wij deze positieve verandering gaan realiseren maakt ons blij. Ben jij een van onze nieuwe presentatoren of acteurs? Houd onze Instagram goed in de gaten voor de “U-ICON Next Level Audities”!

Support ons om samen Next Level te gaan!
Scroll to top
error: Content is protected !!