U-ICON IS ER VOOR JOU

Wij zijn dé nieuwe omroep voor jongeren vanaf 16 jaar en ouder!

U-ICON spreek je uit als : YOU ICON

We zullen programma’s maken die vernieuwend, verrijkend en spraakmakend zijn. Televisie, online programma’s en radio programma’s met impact die inspireren.

U-ICON is er voor jou. Wat is belangrijk voor jou? Wat voor idee heb je? Wat kunnen we voor jou betekenen? Vertel het ons! Je mag met ons meedenken en meepraten. We hebben jou support en feedback nodig.

We willen jongeren meer bij de maatschappij betrekken. Met coaching en een positieve mindset kunnen jongeren veranderingen teweeg brengen die nodig zijn.

U-ICON wil happiness & wellbeing verspreiden. Het zou fijn zijn om in het dagelijkse leven en in de media met meer respect met elkaar om te gaan, begripvoller te zijn en aardiger tegen elkaar te zijn.

U-ICON Team

U-ICON is een initiatief van Anastacija en Marissa, gecoacht door Marita Person en een team.

Anastacija en Marissa vinden dat het tijd is voor verandering in de media. Jongeren worden niet goed genoeg vertegenwoordigd. Jongeren zijn niet alleen de toekomst maar ook het heden.

 Anastacija Plein
Creative Director

 Marissa Britney
Director of Content
@marissabritneyy

Programma’s

U-ICON zal Lit televisie, online en radioprogramma’s met impact, humor en durf maken die inspireren. We missen goede inhoudelijke programma’s over jongeren bij alle omroepen op TV & Radio. Het is tijd voor vernieuwing en verrijking!

Denk aan nieuwe formats. Zoals soaps, series, talk shows, documentaires en andere programma’s die er nog niet zijn in Nederland. Nieuw talent is er wel genoeg in Nederland, maar krijgt geen kans. Wij willen ze wel een podium geven!

Ben jij een van onze nieuwe presentatoren, acteurs of regisseurs? Houd onze instagram en facebook goed in de gaten voor de “U-ICON Next Level Audities”.

U-ICON MAAKT HET MOGELIJK

We geloven in het onmogelijke. We laten ons leiden door onze uitgesproken mening, onze visie, daadkracht en positiviteit! We zijn er van overtuigd dat je alles kan bereiken wat je echt wilt. Hard Work Pays Off!

U-ICON zal projecten realiseren die het mogelijk maken om het welzijn van jongeren te verbeteren.

error: Content is protected !!