loader image
For Real BLOG
5 augustus 2022 
Redactie U-ICON 

Diep treurig

 

We gaan allemaal dood, jij ook meneer van Rossem. 

Zieliger kan het niet. De uitspraken van Maarten van Rossem. We hadden hem hoger ingeschat. Aangezien hij alle ellende van de geschiedenis kent.

Hij is een Nederlandse historicus, presentator, schrijver en voormalig hoogleraar. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten

Hij sprak begin deze week over het veelbesproken proces van Johnny Depp vs Amber Heard. Hij zegt dat er geen ontsnappen aan dit gepraat is. En dat ze Johnny Depp morgen mogen doodschieten en begraven.

Diep treurig dit gedrag van deze 78 jarige oude man. Hoor je eigenlijk nog wel op tv? Er zijn geen 78 jarige vrouwen regelmatig op tv. Wat doet deze ouwe brompot nog bij de NPO? De NPO, Nederlandse Publieke Omroep, verzorgt de programma’s op de publieke zenders.

We all gonna die

We gaan allemaal dood meneer van Rossem. En je zus is net dood dus van jou hadden we wel wat meer empathie en compassie verwacht. Jij zal nog veel eerder van deze aardbodem vertrekken dan anderen want je bent al op leeftijd. Als we dan toch eerlijk moeten praten.

Of ben je liefdeloos en gevoelloos dat je zo praat? Doe normaal en stel je niet zo aan knorrepot. Het is nogal wat dat je überhaupt nog op tv mag verschijnen.

Vervolgens zegt meneer van Rossem ook dat hij wenste dat er een ‘delete knop’ was en zou dit de evolutie graag willen opdragen. Betekent dit dat we jou ook eindelijk kunnen deleten? Denk goed na voordat je praat oude man. Je kan je mening ook op een andere manier kenbaar maken.

‘Before you judge make sure you are perfect.’

Clint Eastwood 

Unbelievable zielig

Deze uitspraken zijn niet okey. Of wil je shockeren om hot te blijven? Je zegt wel vaker nare dingen. Maar deze uitspraken spannen de kroon. Je kan volgens ons alleen zo praten als je denkt dat je beter bent dan anderen.

Be a gentlemen en wees niet unbelievable zielig. Waarom is het nodig om respectloos en begriploos te zijn? Of had je gewoon een super bad day? Dat kan. Maar juist dan moet je beter nadenken voordat je praat.

Aangezien je gespecialiseerd bent in de geschiedenis zou je moeten weten dat Johnny Depp geschiedenis heeft geschreven met die rechtszaak tegen Amber Heard. Dus natuurlijk krijgt hij en ook die rechtszaak veel aandacht want Amber Heard is een manipulator, leugenaar en zij is de abuser niet hij. Je bent toch zo slim, Slimste Mens. Denk na voordat je praat.

‘Judging a person does not define who they are. It defines who you are.’

Kristen Stewart 

Heel benieuwd

We zijn heel benieuwd naar de reactie van de NPO over jou gedrag. Of zijn ze juist blij met die aandacht voor de kijkerscijfers? Gelukkig heb je veel kritiek ontvangen. Want je denkt blijkbaar dat je alles maar kan zeggen.

Er is meer voor nodig dan een universitaire opleiding om normaal te doen en verstandelijk te praten. Je laat ons goed zien wie je echt bent, karakterloos en negatief. Je bent alles behalve een voorbeeld. Doe er wat aan en los het op, die rotzooi en rancune in je hoofd. Desnoods via therapie.

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!