loader image
For Real BLOG
13 januari 2023
Redactie U-ICON 

Lisa Marie Presley 

 

Hier schrokken we heel erg van. 

Toen we donderdagnacht druk bezig waren met een script voor een programma zagen we het trieste nieuws online.  

Lisa Marie Presley was de dochter van Priscilla en Elvis Presley. Hij heeft geen introductie nodig. Lisa Marie Presley werd geboren op 1 februari 1968. Ze is naar de andere wereld gegaan op 12 januari 2023 in het ziekenhuis nadat ze thuis een hartstilstand had gekregen.

Ze had 4 kinderen. Haar zoon Benjamin was 27 jaar toen hij op 12 juli 2020 vertrok door zelfmoord. Haar dochter Riley is 33 jaar en de tweeling van 14 jaar, dochters Harper en Finley.

Michael Jackson

Lisa Marie Presley trouwde met Michael Jackson toen ze 27 jaar was. Ze waren getrouwd van 1994 tot 1996. 

We zagen een video van ze toen ze allebei nog jong waren. Ze gaven elkaar een aparte en verlegen kus. Niemand geloofde daardoor dat ze echt een relatie hadden.

Lisa Marie vertelde dat ze echt verliefd waren en van elkaar hielden. Ze zei later dat ze het gevoel had dat ze hem in de steek had gelaten, dat ze het erg vond dat ze Michael Jackson niet heeft kunnen redden.

Ze speelde een rol in de videclip ‘You Are Not Alone’ van Michael Jackson. De video werd uitgebracht op 15 augustus 1995. Lisa Marie zag er mooi uit in deze video, You Are Not Alone

‘Wherever you are, and whatever you do, be in love.’

Rumi

Treurig

Door het verlies en verdriet van haar zoon Benjamin is Lisa Marie Presley nooit meer zich zelf geweest. Ze was gebroken, ze schreef daarover.

Rouw, pijn en verdriet gaan vaak nooit meer weg. Vooral als je diep tot in je hart en ziel van iemand houdt. Some loses don’t just hurt for a while, they hurt a lifetime.

Deze tragedie is een groot verdriet en vreselijk gemis voor haar kinderen. Het is triest en pijnlijk.

Haar moeder Priscilla Presley is 77 jaar. Voor haar is dit verlies hartverscheurend. We voelen met haar mee en wensen haar sterkte en kracht. Want dat zal ze de rest van haar hele leven lang hard nodig hebben.

Het leven is dagelijks mooi en treurig tegelijkertijd en dat zal altijd zo blijven. Alles komt in ups & downs. Maar als zoiets ergs gebeurt, is het leven heel lang niet meer mooi en het zal nooit meer hetzelfde zijn.

Rest in Peace & Love Lisa Marie Presley.

‘Sit, be stil and listen.’

Rumi

Aardiger

We weten allemaal niet wanneer onze dag er is om te vertrekken van deze wereld. Daarom kunnen we maar beter aardiger zijn voor elkaar. Elkaar beter begrijpen door te luisteren.

Als je om je heen kijkt en ziet wie er allemaal nu niet meer leeft, dat geldt voor sterren, maar vooral voor de mensen waar je van houdt en die je altijd om je heen waren. Dat zet je steeds aan het denken dat niets blijvend is.

Het is triest maar waar.

Alles is kort, verandert en gaat weer stilletjes weg. 

Elkaar helpen

We moeten er meer bij stil staan om van de wereld een mooiere plek samen te maken. Iedere dag. Niet alleen als er een ramp gebeurt of iemand vertrekt uit het leven.

Het is noodzakelijk om van elkaar te houden tijdens het leven. Elkaar te helpen tijdens het leven. Naar elkaar te luisteren tijdens het leven. Meer om elkaar te geven tijdens het leven.

Er voor elkaar te zijn tijdens het leven. Open te staan en begrip te hebben voor het verdriet en de pijn van een ander tijdens het leven. Vooral elkaar te begrijpen tijdens het leven.

Zonder excuses veel meer tijd voor elkaar maken en echt praten. Geduld hebben voor elkaar en samen vaker leuke dingen doen.

Van elkaar houden zonder constant te cancelen en te veroordelen.

Aardiger zijn voor elkaar is een must. Elkaar echt accepteren en respecteren. En vooral elkaar niet in de steek laten als het leven even moeilijk wordt.

Het leven moet gevierd worden samen, als mensen er nog zijn. 

Love

In plaats van angst, boos zijn, controle en afwijzing moeten we elkaar laten voelen dat we begrijpen.

Als we elkaar verwaarlozen en niet goed op elkaar letten, weten we niet wat er aan de hand is met die ander. 

Laten we er samen voor zorgen dat mensen om ons heen niet lijden in stilte. Door ze echt te zien en te horen, ook als ze zelf niet praten. We moeten elkaar meer vragen hoe het ‘echt’ gaat om te kunnen helpen.

Gewoon zonder reden meer love hebben voor elkaar. Door meer te voelen en veel minder te oordelen.

‘If you don’t understand, you can’t love.’

Thich Nhat Hanh

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!