loader image
For Real BLOG
2 september 2022 
U-ICON Redactie

Leef jou leven

 

Doe gewoon wat jij wil Linda. Leef jou leven. Love is what makes the ride worthwhile zegt Franklin Jones.

Waar bemoeit iedereen zich mee? Ook al heeft iemand iets gedaan wat niet kan. Iedereen maakt fouten. Alleen beslis jij zelf of je iemand vergeeft of niet.

We hebben het de afgelopen weken in de media voorbij zien komen, veel geroddel of Linda de Mol terug is bij haar ex partner: Jeroen Rietbergen. Alsof dat onze zaak is. Dat moet ze zelf weten. Of niet?

Tuurlijk mag de media daarover schrijven. Ze weet hoe het gaat in de media, ze heeft zelf een mediabedrijf. Ze is bekend en de zus van een grote media magnaat. Dus ja, alles van haar en haar familie wordt nauwlettend gevolgd. Roem heeft ook een keerzijde en dat geldt voor alle bekende mensen. Alles wat niet goed gaat wordt zeer breed uitgemeten.

Niet makkelijk

Als je een relatie van 2007 tot 2022 hebt met iemand is dat niet zo makkelijk om daar direct afstand van te nemen. Wat doe je als iemand waar je veel van houd dingen doet die je nooit verwacht had? Super moeilijke beslissing is dat.

Wat als jij het door de vingers kan zien en anderen niet? Verlaat je die persoon dan of help je hem of haar? Want misschien heeft die persoon een big issue en hulp nodig. En als jij afstand neemt ga je door een rouwproces waar niemand verstand van heeft als ze het zelf niet meemaken.

‘Whatever you decide, make sure it makes you happy.’

Unknown

Media is meedogenloos

Het is nogal wat als je 15 jaar bij elkaar bent. Je bent allebei bekend en iedereen kijkt mee over je schouders. Velen smullen van je ellende terwijl jezelf helemaal kapot gaat.

Je wordt als man vaak afgemaakt in de media als ze over je oordelen. Kijk maar naar o.a. Johnny de Mol, Marco Borsato en Waylon. Trouwens wat valt op hieraan? Het zijn allemaal mannen die afgemaakt worden in de media. Doet denken aan onze blog over Johnny Depp. De media is meedogenloos tegenover mannen. 

Wat we wel stoer vinden is dat Bibi Breijman lak had aan al die shit van de media. Ze bleef achter hem staan. Ze liet zich niet gek maken en koos voor haar eigen geluk met Waylon. Goed gedaan, ze is trouw gebleven aan zichzelf en haar gezin.

Super power

Datzelfde geldt ook voor Tanja Jess. Charly Luske gaat vreemd en geeft dat toe. Zij blijft hem steunen, komt voor hem op. Dan ben je heel loyaal aan je man en gezin. Dat kan natuurlijk niet iedereen, Want het is heftig als je partner je verraadt. Maar wij vinden het een super power als je dat kan. Niets kan je schelen en je vergeeft hem, je vecht voor je zelf en je gezin.

Het ligt in onze aard om overal over te oordelen en vooral over zulke dingen. Toch is het zo dat onze mening helemaal niet belangrijk is. Onze mening telt niet. Het is echt bewonderenswaardig als je niet door druk van de media bezwijkt. Dat je dicht bij jezelf blijft. Dat je niet doet wat zij van je verwachten. Niet doet wat zij vinden dat je moet doen. Ja, laten ze het zelf doen in hun eigen relatie als zoiets gebeurt.

‘Where there is love, there is life.’

Mahatma Gandhi  

Dust yourself off

Linda de Mol moet gewoon lekker bij Jeroen blijven als ze dat wil. Bijna alle mannen gaan vreemd. Dat is nou eenmaal zo. Veel vrouwen gaan ook vreemd. Dat is gewoon hoe het leven is. Jij beslist of je het accepteert of niet, dat kan niemand voor je bepalen. Als je tenminste zelfverzekerd genoeg bent. Als je echt van iemand houd heb je inderdaad lak al die meningen en negativiteit. Je kiest voor jezelf en je blijft dicht bij jezelf.

Volg je hart Linda. Alleen jij weet wat goed voor jou is. Je kinderen zijn groot en leiden hun eigen leven. Je blijft alleen achter. Wij snappen je. Hoe ga je nu in godsnaam iemand anders vinden die jou zo goed kent. Dust yourself off en try again, doe je eigen ding. Blijf bij hem. Heb lef. Doe vooral wat jij wil.

Queen of the Dutch Television

Maak goede afspraken voor de rest van jullie leven en Be Happy. Heb lak aan alles en iedereen. Kies voor jezelf en niet voor al die onbelangrijke meningen. Voor alle mensen die echt van je houden blijf je toch altijd de Queen of the Dutch Television. Jouw privéleven is iets wat alleen van jou is.

Doe wat jij wil

We weten allemaal niet exact hoe alles zit. But it takes 2 to tango. Hij is niet veroordeeld, dus wij kunnen er niet over oordelen. Ook al denken we dat we iets weten. Het is haar leven. Zij beslist of ze hem terug neemt of niet. Wij hebben er niets mee te maken. 

Ze is 58 jaar. Come on! Wees niet zo harteloos. Zij heeft gehandeld onder druk van de media en meningen. Dat is toch logisch? Maar… ze moet helemaal niets. Zij hoeft helemaal niemand iets uit te leggen. Iedereen praat praat praat, niemand weet waar zij doorheen gaat. Wat heb jij liever (fake media) respect of liefde waar jezelf voor kiest? Loyaliteit is belangrijker dan respect.

‘I saw that you were perfect, and so I loved you. Then I saw that you were not perfect and I loved you even more.   

Angelita Lim  

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!