loader image
Selecteer een pagina
For Real BLOG
16 december 2022
Redactie U-ICON 

Kim Kardashian & Balenciaga 

 

Zijn Kim Kardashian en Balenciaga satanisch? 

Twee bekende namen die in een creepy fashion rabbit-hole situatie terecht zijn gekomen.

Cristóbal Balenciaga werd geboren in Getaria, Spanje. Hij is geboren op 21 januari 1895.

Hij stichtte in 1919 zijn modehuis San Sebastián. Snel volgde nieuwe winkels in Madrid en Barcelona. Zijn clientèle waren mensen uit de aristocratie.

Het modehuis Balenciaga is een couturehuis en werd in 1937 opgericht in Parijs door de Spaanse couturier Cristóbal Balenciaga.

Cristóbal Balenciaga werd als ontwerper beroemd met zijn vrouwelijke, moderne en architecturale creaties, die van grote invloed waren op het modebeeld in de jaren vijftig en zestig. Hij sloot zijn modehuis in 1968, vier jaar voordat hij kwam te overlijden op 24 maart 1972.

In 1986 werd het modehuis heropend door Jacques Bogart, die vanaf dat moment de rechten in zijn bezit had. Sindsdien produceert Balenciaga alleen ready-to-wear fashion. 

Sinds 2020, voor het eerst in 52 jaar maakte het Franse modehuis Balenciaga weer couturecollecties. Dat kondigde Balenciaga aan op hun website.

De hoofdontwerper van Balenciaga, Demna Gvasalia, was en is verantwoordelijk voor de nieuwe couture collecties. De eerste werd gepresenteerd in juli 2020.

Kering

Balenciaga was toen het opgericht werd in 1937 een high fashion merk. Sinds er nieuw leven in geblazen is, is Balenciaga een heel duur street wear merk geworden. 

Kering is een Franse multinationale holding van luxegoederenmerken. Beroemde merken daarvan zijn Alexander McQueen, Brioni, Bottega Veneta, Gucci, Yves Saint Laurent en Balenciaga.

In 1963 werd de Pinault group opgericht door François Pinault, het bedrijf was vooral actief in de houthandel. In 1992 werd het warenhuis Au Printemps SA overgenomen. Twee jaar later werd de naam gewijzigd in Pinault-Printemps-Redoute (PPR).

Gucci

Eind 20e eeuw werd de focus verlegd naar luxegoederen. In 1999 kochten ze een belang van 42% in Gucci, het belang werd verder uitgebreid en in 2004 hadden ze Gucci volledig in handen.

Meerdere overnames van luxemerken volgden en in 2013 werd de naam weer gewijzigd in Kering. Tussen 2004 en 2013 verkocht het bedrijf belangen in warenhuizen en andere winkelketens.

Puma

In 2007 kochten ze een meerderheidsbelang in Puma. In 2018 hadden ze 86% van de aandelen van Puma in handen. Ze keerden 70% uit in dividend aan de aandeelhouders en in mei 2021 verkochten ze een aandelenbelang voor 805 miljoen euro. Ze hebben nu nog 4% van de aandelen van Puma.

Op 30 september 2021 hebben ze alle aandelen gekocht van de Deense Lindberg familie. Het bedrijf Lindberg was actief op het gebied van brilmonturen en telde 750 medewerkers in meer dan 100 landen toen ze deze overnamen.

Pinault

François-Henri Pinault is 60 jaar en heeft een vermogen van ongeveer 2,3 miljard. Hij is de zoon van François Pinault, hij is 86 jaar en heeft een vermogen van ongeveer 34,5 miljard. François-Henri Pinault is sinds 2005 CEO van Kering. Hij is in 2009 getrouwd met de Mexicaanse actrice Salma Hayek, ze zijn ouders van een 15 jarige dochter.

In 2021 hadden ze bijna 43.000 mensen in dienst en een omzet van ongeveer 18 miljard euro. Gucci leverde ruim de helft van de totale omzet en op nummer twee staat Saint Laurent met een omzetaandeel van 14%. 

Azië is de grootste afzetmarkt van Kering, 40% van de omzet. Noord-Amerika en Europa zijn allebei goed voor ongeveer een kwart van de omzet.

Schandaal

Op 16 november 2022 publiceerde Balenciaga een campagne genaamd Balenciaga Gift Shop. De campagne is in oktober gefotografeerd door Gabriele Galimberti, een Italiaanse documentairefotograaf wiens werk zich richt op verhalen die onze spullen vertellen over onszelf. In dit geval de spullen van kinderen, waar ze van houden.

Het was een campagne waarin in kinderen stonden met allerlei spullen om hen heen. Op bepaalde foto’s stonden kinderen met een soort teddybeer die een bdsm-bondage om hadden. In 1 specifieke foto zag je ook een boek van een schrijver die zich bezig houdt met het afbeelden van kinderen op een satanische en oneervolle manier.

In diezelfde foto zie je documenten die met kinderporno-wetgeving te maken hebben. Deze documenten zie je onder een Baleciaga-Adidas tas. 

Vervolgens zie je op alle foto’s een konijn die in ‘die wereld’ staat voor de onschuld, waarschijnlijk de onschuld van kinderen. Eigenlijk kunnen we deze campagne noemen: ”The Deep Childrens-abuse Rabbit Hole Campaign”.

Na het publiceren van deze campagne brak de hel los. Balenciaga kreeg heel veel kritiek omdat ze kinderen in deze campagne hebben gebruikt met sm-atributen. Eerst haalden ze de foto weg met de documenten over pedofilie en de sm-teddyberen. Daarna hebben ze onder druk de hele campagne verwijdert. 

De oprichter Cristóbal Balenciaga, keert zich per direct om in zijn graf door dit vreselijke schandaal, en de lelijke fashion die ze maken.

Lies

Balenciaga beweerde dat ze niet verantwoordelijk waren voor de campagne. Ze wilde voor 25 miljoen het productiehuis North Six voor de rechter slepen. Binnen 2 dagen werd deze bedreiging beëindigd. Balenciaga wilde het productiebedrijf opofferen voor hun misdaad en schandaal.

Balenciaga weigerde in de eerste instantie de verantwoordelijkheid te nemen. In de media gaf het productiebedrijf aan dat er tijdens de foto shoot belangrijke mensen van Balenciaga aanwezig waren en dat ze natuurlijk alle details wisten van de campagne. Alemaal leugens, ‘Lies, Lies Lies’.

Het feit dat North Six akkoord ging met het maken van zo een controversiële campagne met kinderen zet je ook aan het denken. Uiteindelijk denken ze natuurlijk alleen aan het geld dat ze verdienen met het produceren van zo een campagne. 
 
Gelukkig was er direct kritiek op de controversiële campagne, en ook protesten bij de winkels van Balenciaga. Online zijn er veel mensen die hun Balenciaga kleren, tassen en schoenen verbrandden en stuk knippen. Velen roepen op om Balenciaga volledig te cancelen door nooit meer van ze te kopen.

De CEO van Balenciaga Cédric Charbit en de Creative Director Demna Gvasalia, schreven op 2 december een post waarin ze zich verontschuldigden en zeiden dat ze leren van hun fouten als organisatie en stappen zullen ondernemen dat dit niet meer zal gebeuren.

‘As long as greed is stronger than compassion, there will always be suffering.’

Rusty Eric

K.K. life

Kim Kardashian is een media persoonlijkheid die door haar connecties met Brandy, Paris Hilton en door de seks tape met de zanger Ray J., de broer van zangeres Brandy, heel bekend is geworden.

Tijdens deze tocht naar roem verbouwde Kim Kardashian haar hele lichaam en gezicht via plastisch surgery.

Het doel was er uit te zien als een black woman inclusief brede heupen en dikke billen. Het is haar gelukt om via media-aandacht en reality-tv shows miljoenen te verdienen met de hulp van haar moeder.

K.K. saga

Kim Kardashian was heel stil na het schandaal. Zij support en draagt Balenciaga dagelijks. Balenciaga betaald haar miljoenen om als brandmanager dagelijks in de media op te treden of dingen te posten.

Na 6 dagen kwam ze met een statement dat ze haar samenwerking met ze zogenaamd aan ‘heroverwegen’ is en dat Balenciage zich ervan bewust is dat de campagne niet okey was. Als moeder van 4 kinderen was dit een triest statement. Het is duidelijk dat haar motto is: Money over Morals.
 
Als je als K.K. al zoveel mannen in je leven hebt gehad en met zoveel nep bedrijven hebt gewerkt om bekendheid en geld te vergaren, is het heel duidelijk dat ze allesbehalve een moraal heeft. Zelfs haar kinderen laat ze Balenciaga ijverig supporten. Fake it till you make it.

Onschuldige kinderen die zich niet bewust zijn in wat voor familie ze opgroeien. Kinderen die straks waarschijnlijk heel hard therapie nodig hebben of keihard ontsporen. De tijd zal het leren hoe het met deze kinderen zal gaan.

Kim Kardashian loves black man. Zoals een van haar vele ex-en Nick Canon zei, de baby-daddy van de kinderen van Mariah Carey, toen hij achter de sextape kwam was er maar 1 oplossing. Dat was: ‘Abort Mission, de love missie per direct onderbreken’.

Kris Houghton

Kim Kardashian aanbidt roem en geld. Haar hele carrière support ze allerlei merken die rechtszaken hebben gehad om hun fakeness en leugens.

Ze heeft het verkeerde voorbeeld gehad van haar moeder. Want zij regelt alles voor haar kinderen. Kris Houghton leeft via haar dochters het leven dat ze zelf wil.

Kris Houghton is de dochter van Mary Jo Campbell, ze is 88 jaar. Ze heeft een zus die Karen heet, zij is 64 jaar. Net zoals haar moeder heeft ze al haar dochters een naam met een K. gegeven.

Kris Houghton is 67 jaar. Ze ontmoette Robert Kardashian toen ze 17 jaar was, hij was 28 jaar.  Ze was een stewardess en ontmoette hem in het vliegtuig. Ze trouwde met hem op 8 juli 1978. Robert Kardashian was een van de advocaten van OJ Simpson.

Ze waren 13 jaar getrouwd. Ze hebben samen 4 kinderen, Kourtney is 43 jaar, Kim is 42 jaar, Khloé is 38 jaar en Rob is 35 jaar.

Kris Houghton is de manager van al haar 6 kinderen en heeft ervoor gezorgd dat ze allemaal door media rijk zijn geworden.

Toen Kris vreemdging met een voetballer is Robert Kardashian van haar gescheiden. Robert Kardashian leeft sinds eind september 2003 niet meer.

Messy

In april 1991 trouwde ze met Bruce Jenner. Die nu door het leven gaat als een vrouw, Caitlyn Jenner.

Ze kreeg met Bruce Jenner 2 kinderen, Kendal is 27 jaar en Kylie is 25 jaar. Ze was 22 jaar getrouwd met Bruce Jenner. In 2015 twee jaar na hun huwelijk kwam hij uit de kast als een transgendervrouw.

Al haar kinderen heeft ze een focked up voorbeeld en leven gegeven. Ze draagt nu nog steeds de naam van haar ex: Kris Jenner.

Het leven van de Kardashians en de Jenners kunnen we niet anders beschrijven dan: ‘Very Super Messy’.

Christie’s & Artémis

Multinational Kering staat sinds 1988 genoteerd op de Euronext in Parijs, nu een fusie van de beurzen van Parijs, Brussel, Amsterdam, Ierland, Noorwegen en Italië. 

François-Henri Pinault is sinds 2003 CEO van Artémis. Artémis is de investeringsmaatschappij van de familie Pinault.

Groupe Artémis werd in 1992 opgericht door François Pinault en investeert in bedrijven met een sterk groeipotentieel. Artémis investeert in mode, luxegoederen, kunst, sport, media, toerisme, wijn, voeding en technologie. Kering is ook een onderdeel van Artémis.

Artémis is de eigenaar van internationaal veilinghuis Christie’s. Christie’s heeft sinds 1973 een vestiging in Amsterdam. Sinds 2018 zitten ze in de Vondelstraat 73 in Amsterdam.

Multinational Kering heeft als eigenaar van Balenciaga nooit over het schandaal gesproken en geen excuses gemaakt.

Jake and Dinos

Christie’s werkt samen met de Britse beeldende kunstenaars, voor zover je het kunst kan noemen, Jake and Dinos Chapman.

Zij beelden kinderen af in hun werk op een vulgaire manier, o.a. met penissen in plaats van een neus. En nog meer walgelijke creepy items met kinderen maken ze.

Velen zijn van mening dat al deze Balenciaga connecties een veel diepere betekenis hebben. Dat de Balenciaga campagne met kinderen geen toeval is.

Balenciaga en de gerelateerde bedrijven die te maken hebben met het misbruiken van kinderen in hun zogenaamde kunst en mode projecten worden nu in een heel ander daglicht gezien.

Hol & leeg

Het zou voor ons allen duidelijk moeten zijn dat als we jongeren het goede voorbeeld willen geven, het nu echt tijd is dat we voor eens en voor altijd met nepheid en leugens afrekenen. Real talk gesprekken zijn nodig om dit aan te kaarten.
 
Kim Kardashian, haar hele familie & Balenciaga moeten verantwoordelijk gehouden worden voor de fakeness en duisternis die ze verkopen aan de wereld. Vooral jongeren moeten leren en weten waar ze voor staan en dat hoe ze zich profileren niet waar is.

De wereld van Kim Kardashian en Balenciaga zijn niet echt. Het is gebakken lucht. Alles is nep.

Kim Kardashian, haar familie en Balenciaga staan voor alles waar je jongeren niet aan wil bloostellen. Ze staan voor nepheid, leugens en duisternis. Dat is niet de weg van het leven.

Ze zijn hol en leeg van binnen. Ze zijn constant alleen op zoek naar roem en geld om hun leegte op te vullen. Ze hebben er alles voor over om dat doel te bereiken. Ze maken onderweg naar roem en geld veel mensen levens kapot.

‘Greed is the persuit of money, wealth and power at the suspense of others.’

Charles Carradine

Darkness

Deze mensen zijn super super rijk en het maakt ze niet uit hoe het geld binnenkomt, als het maar binnenkomt.

Balenciaga neemt velen goed in de zeik met hun street wear. Street wear die een veel dieper liggende achtergrond heeft en die te maken heeft met pedofilie en satanische uitlatingen waar kinderen bij betrokken zijn.

Deze mensen zoeken alleen roem en geld. Door die Balenciaga campagne komt alles nu naar buiten. Hoe kan je zo een lugubere campagne bedenken en samenstellen als je mind niet al dark & dirty is?

Bij veel van de Balenciaga designs vraag jezelf af of het wel mode en kunst is. Daarnaast zien veel Balenciaga modellen er satanisch en angst jagend uit.

De campagne had niets te maken met creativiteit. Het straalt duisternis en kindermisbruik uit. Het is low level shit en onbeschaafd.

In plaats van onze ogen te sluiten moeten we echt zien wat er aan de hand is. We moeten opkomen voor kindermisbruik ondanks dat het om rijke mensen gaat.

Offers

Kim Kardashian en Balenciaga zijn bereidt om grote offers te brengen. Ze blijven mensen in de zeik nemen, liegen en de waarheid verdraaien voor roem en geld.

Ze eren en accepteren dingen die niet kunnen en verband houden met kindermisbruik voor roem en geld. Ze weten niet meer wie ze zijn. Ze zijn te ver gegaan, over the edge. Ze hebben grenzen meer.

Grenzen die ze al jaren overschrijden komen nu aan het licht. Ze zijn blijven hangen in slechtheid en nemen jongeren mee in hun verdoemenis.

Verloren

Het is moeilijk voor deze mensen om terug te keren naar de waarheid en werkelijkheid. Ze zijn verloren. Super Lost.

Kim Kardashian & Balenciaga houden zich alleen bezig met het vergaren van nog meer roem en geld ten koste van alles en iedereen.

We zijn benieuwd hoe dit schandaal zich verder zal ontwikkelen. Want velen nemen geen standpunt in over deze kwestie. Terwijl kindermisbruik aan de orde van elke dag is.

Het is een schande dat de mainstream media in veel landen, grote bedrijven en bekende mensen wegkijken.

De media moet over dit onderwerp eerlijker en veel meer praten en schrijven. Geld, roem en leugens boven moraal is helaas het mantra van velen. Al die connecties waar wij niets van weten zijn een groot gevaar voor moraal en kinderen.

Real life

We moeten iedere dag goed nadenken en bepalen waar we achter staan. Hoe we ons leven exact willen leiden. Waar we aandacht aan geven.

Hoe we voor elkaar zorgen en elkaar beschermen. Want wat je aandacht geeft dat is wat groeit en dat is wie je uiteindelijk wordt.

De real life levensvraag is: Wat is jouw doel in het leven?

Je moet niet bezig zijn met het doel van een ander in jouw leven. Leidt jij jouw eigen leven of laat je je leiden door bullshit of duisternis van anderen, zoals familie, ouders, vrienden of je lover?

Wees heel voorzichtig en zorg goed voor jezelf. Let goed op wie en wat jou beïnvloed.

Let op de poort van je geest zodat er geen rotzooi in komt. Dan pas kan je het leven leiden zoals jij dat wil.

Laat je niet achterhouden door wat of wie dan ook. Al die shit helpt je niet bij real life. Volg jouw hart.

Zeg geen ja als het eigenlijk nee is.

Trauma

Het is onze taak om jongeren te helpen om iets moois van hun leven te maken.

We moeten kinderen van jongs af aan leren praten over alles wat ze dwars zit. En vooral te praten over de vervelende dingen die ze meemaken. Zodat ze ook echt een mooi leven tegemoet kunnen gaan door te communiceren en dingen op te lossen.

Kinder trauma en kindermisbruik kan alleen voorkomen worden door daar dagelijks mee bezig te zijn. Door goed op te letten wat er om ons heen gebeurt. Door te zien wat kinderen echt meemaken en op tijd voor ze op te komen.

Niet gewoon verslag doen als er iets ergs gebeurt. We moeten niet alleen praten, er naar kijken en erbij staan. We moeten veel meer doen door actief en consequent actie te ondernemen.

We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om jongeren te beschermen tegen de perversie en onverantwoordelijkheid van volwassenen. Kindermisbruik en kindermishandeling zijn ernstige misdaden. 

Levens worden verwoest door trauma en de dagelijkse walgelijke misdaden tegen jongeren.

Helaas zijn er veel slechte mensen om ons heen, so wake up & speak up.

Never be afraid to raise your voice for honesty and truth and compassion against injustice and lying and greed. If people all over the world…would do this, it would change the earth.’

William Faulkner

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!