loader image
Selecteer een pagina
For Real BLOG
24 December 2021 
Chevirio & Anastacija  

Het verschil maken

 

Waarom schrijven we deze blogs? We hebben dat al een paar keer beschreven in verschillende blogs. Toch willen we het nogmaals herhalen. We schrijven deze blogs omdat het tijd is voor dagelijkse verandering in de mainstream media. 

Het verschil maken is nodig in de media. Omdat jongeren, vernieuwing, verrijking en diversiteit dagelijks hard nodig zijn.

We gaan samenwerken met interessante partijen. Samen het verschil maken op het gebied van jong talent, relevant content en sponsoring.

Natuurlijk hebben we jou daarbij nodig, zodat we met z’n allen daar samen aan bij dragen. Want we zijn er nog lang niet. Dat weten we. Maar we weten wel dat het ons zal lukken. Het draait in het leven vooral om teamwork om doelen te bereiken.

We hebben leuke mensen ontmoet waarmee we zullen samenwerken. We stellen alvast een Topper aan je voor: Sharissa Smith. Welkom bij ons team Sharissa. We are excited!

‘The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.’

Phil Jackson

Het beste uit elkaar halen

Ons team haalt dagelijks het beste uit elkaar. Ons teamdoel is dat we succesvol samenwerken, veel van elkaar leren, begripvol en respectvol met elkaar omgaan. Ook als je iemand soms achter het behang of beton wil plakken.

‘The nice thing about teamwork is that you always have others on your side.’

Margaret Carthy

Binnenkort starten we eindelijk met U-ICON Radio. We zijn samen nog belangrijke punten op de i aan het zetten.

Content om te inspireren, verrijken en entertainen is onze passie. We willen het leven van jongeren en de wereld mooier maken. Elkaar helpen en upliften. 

Het is moeilijk om te wachten met het introduceren van onze nieuwe talenten en om ons content te delen met de wereld. We rekenen op jou feedback zodra we ons content delen. 

Wishing you all the best always

Onze wens is dat we allemaal dagelijks steeds meer van elkaar leren, aardig zijn en blijven voor elkaar. Dat we elkaar meer waarderen en vooral vaker tijd maken voor de mensen waar we van houden.

Dat we allemaal beseffen dat we eigenlijk overal waar we zijn een team vormen. Thuis, op ons werk, op school en met vrienden. Het mooiste in het leven is Love & Friendship. Is niet zoetsappig maar een feit. 

Je kan niet met iedereen vrienden zijn en dat hoeft ook niet. We hoeven het ook niet altijd met elkaar eens te zijn. Het zou goed zijn om anderen te behandelen zoals jezelf behandeld wil worden. 

Het enige wat ons tot slot nog rest is om jou, ons team, loved ones en day ones het allerbeste en fijne dagen te wensen. Niet alleen voor het nieuwe jaar maar Always in Life.

‘Be Happy, Stay Healthy & Safe.’

Chevirio & Anastacija 

 

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!