BLOG
6 augustus 2021
Auteurs: Jaïr & Anastacija  

Geheim van succes

 

Het zal je vast niet verbazen.

We hebben goeie trainingen en cursussen gevolgd om onze kennis te upgraden. Een cursus willen we graag delen. Deze cursus was een combinatie van assertiviteit, opkomen voor jezelf en werken aan zelfvertrouwen. We hebben hier veel van geleerd en deze cursus had alles te maken met onze filosofie.

Deze blog dragen we op aan onze trouwe fans die ons constant aanmoedigen en aan iedereen die het beste uit zichzelf wilt halen.

Altijd in jezelf geloven is best moeilijk. Het is een struggle. Wij ervaren het dagelijks sinds we bezig zijn met U-ICON. De ene afwijzing na de andere. Geen reactie op e-mails en vaak desinteresse van mensen die ons doel eigenlijk totaal niet snappen. En dan nog wat: We zijn onbekend. En… onbekend is onbemind.

Je kan eigenlijk gewoon zeggen dat we out of the league zijn van deze mensen. Hoe dan ook onze focus is gericht op resultaat en kwaliteit, dus we volharden en zijn vastberaden om U-ICON te laten shinen en rocken.

Ja, we weten zeker waar we over praten. Maar… we moeten eerlijk zeggen dat we dagelijks ook positieve reacties ontvangen van like-minded people. We willen jullie allemaal hierbij laten weten dat we de feedback en support waarderen. Heel erg bedankt.

‘FIRST THINK, SECOND DREAM, THIRD BELIEVE, AND FINALLY DARE.’

Walt Disney

De filosofie van U-ICON is: Always Believe In Yourself. Deze filosofie hebben we ons vanaf de start direct eigen gemaakt omdat we wisten dat we zonder erin te geloven onze missie nooit waar zouden kunnen maken. 

Laat je niet beïnvloeden

We hebben met financiers en tussenpersonen gesproken. Met adviseurs, reclamebureaus, managementbureaus, sporters, artiesten en vele anderen. Kortom: We hebben met ontzettend veel mensen gesprekken gevoerd om te weten wat ze van onze plannen vonden en om uit te zoeken wat ze voor ons kunnen betekenen.

De meningen en reacties waren verdeeld. We hebben enthousiaste en saaie gesprekpartners gehad. In ieder geval hebben we van allemaal iets geleerd, dat houdt in zowel positief als negatief. We hebben vooral geleerd hoe we niet moeten reageren als ons iets gepresenteerd zal worden.

Tijdens alle gesprekken hebben we goed geluisterd en we stonden open voor de mening van die ander. Het was een mindset-boost en een rollercoaster. Concluderend: Een goede ervaring en life lessons.

Het zette ons constant aan het denken. We kregen er vaak inspiratie en nog meer doorzettingsvermogen van. We spraken er met elkaar over en trokken onze eigen conclusie: Wat ze ook zeggen we laten ons niet beïnvloeden door meningen van anderen. ‘We stick to the script.’

‘IN ORDER TO SUCCEED WE MUST FIRST BELIEVE THAT WE CAN.’

Nikos Hazantzanis

Hoe goed al die meningen ook bedoeld zijn. Als onderdeel van ons onderzoek is het prima. Maar als we ons te veel daarvan zouden aantrekken raken we vet in de war. De essentie is om dicht bij jezelf en je visie te blijven om de missie ook echt waar te kunnen maken.

Als ze je niet begrijpen moet je afstand nemen. Te veel invloed en bla bla van een ander kan je onzeker maken en is een waste of time. Voor ons is de enige doorslag dat het onze missie is. Niemand kan onze visie en missie beter begrijpen dan wij zelf. 

De kracht van zelf vertrouwen

We hebben sowieso ook van onze ouders geleerd om in ons zelf te geloven, ook als niemand in je gelooft. We merken steeds weer dat dit het belangrijkste is om steeds toe te passen bij alles in life. Vertrouwen in je eigen kracht en talent heb je nodig om je dromen waar te maken.

Als we niet sterk in onze schoenen stonden hadden we allang opgegeven. Want we hebben ook veel bullshit gehoord. Voor ons is stoppen geen optie. We hebben natuurlijk gelukkig fans van het eerste uur. Hun support is ondenkbaar. Dat is goeie en positieve invloed. Daar krijg je power van.

Je moet altijd in jezelf geloven, want dan krijg je steeds meer zelfvertrouwen. Niemand kan jou beperken, dat kan je alleen zelf als je ze gelooft. Je moet je angst controlen en de invloed van die ander niet accepteren. Denk steeds aan je missie.

Denk nooit dat het niet zal lukken. Dan geef je op voordat het lukt. Op een gegeven moment is er genoeg gepraat en dan moet je het gewoon doen. Om te groeien moet je hard werken en angsten overwinnen. Want iedere keer komt er shit op je pad.

Innerlijke Kompas

Onzekerheid en angst is het laatste wat je nodig hebt tijdens je missie. Als niemand in jou gelooft heb je geen keus en moet je wel heel erg veel in jezelf geloven. Anders kan je het schudden.

Als iemand zegt dat het niet haalbaar is of niet lukt moet je jouw innerlijke kompas gebruiken. Jij bent namelijk de enige die beslist of je dat gelooft of niet. Je bent ook degene die beslist of je jouw doel wel of niet bereikt.

Kiezen voor angst of onzekerheid is een keuze. Als je daarvoor kiest blijf je in je comfortzone. Je zal dan nooit je eigen kracht en potentie ontdekken, want je gelooft die ander. Alles is mogelijk als je er hard voor werkt en daar geloven wij stellig in. Great things take time, het is wat het is.

Als ze zeggen dat je het niet kan lach ze uit met een recht hoofd. Denk dan: Ja, het is onmogelijk voor jou maar niet voor mij. Verschil moet er wezen. Alles wat je gelooft wordt waarheid. Daarom kiezen wij ervoor om te geloven in onszelf en in U-ICON.

Game Changer

Je moet voor jezelf de keuze maken of je een Game Changer wil zijn of niet. Die keus is alleen aan jou. Dat kan niemand voor je beslissen. Of wel soms? Wij willen heel graag het media spel veranderen. Het is tijd voor vernieuwing en verrijking in de media.

Wij willen zorgen voor verrassende gebeurtenissen, ontwikkelingen en drastische veranderingen. Een keerpunt en sterke verbetering in de media zou fantastisch zijn. Jongeren die verandering realiseren in de media. Mooier kan het toch niet?

Zonder keihard in jezelf te geloven kan je nooit een Game Changer zijn. Als je de huidige omstandigheden sterk wil wijzigen en de opkomst van jongeren in de media wil realiseren kan dat alleen door geloof in jezelf en je team.

Door te geloven in jezelf wil je dat fans, like-minded people en iedereen die een toegevoegde waarde is voor je merk en waar je voor staat inziet wat je precies bedoelt. Niet praten maar laten zien waar je toe in staat bent.

Geloof in jou kracht

Om je doel te kunnen bereiken en succesvol te zijn moet je eerst een duidelijk plan hebben wat en wie jij wil zijn. Onderweg daarnaar toe moet je bewust zijn van je eigen capaciteiten en je door niemand laten beperken of laten afwijzen.

Door in jezelf te geloven en te doen wat jij wil kan je pas zijn wie jij wil zijn. Verzamel de juiste mensen om je heen. Zoek een mentor. Stel een team samen met dezelfde mindset. De juiste mensen die vastberaden zijn om het doel te realiseren en door het vuur gaan. Al die stappen hebben wij ook genomen. Want alleen kan je helemaal niets. Jou kracht is om met geweldige mensen jouw business helemaal te regelen hoe jij dat wilt.

Je moet met zijn allen gedisciplineerd zijn om te overwinnen. Zorg ervoor dat mensen je waarde leren kennen door je kennis, talent, drive, ambitie en doorzettingsvermogen. Blijf steeds gedisciplineerd leren en denken. Om veranderingen door te kunnen voeren heb je discipline nodig en het onder ogen zien van harde feiten. Blijf geloven in je uiteindelijke overwinning ondanks de moeilijkheden.

‘WHAT YOU BELIEVE, YOU RECEIVE.’

Gabby Bernstein

Geloof altijd in de kracht van jezelf wat wie dan ook zegt. Alles kan altijd beter maar als je niet start zal je dat nooit weten. Ieder doel is mogelijk en haalbaar. De vraag die jezelf moet stellen is hoe ver ben ik bereid om te gaan voor mijn doel. Je krijgt het namelijk niet op een presenteerblaadje. Je zal er heel hard voor moeten werken.

Als je het niet uit je gedachten of hart kan krijgen moet je het altijd doen. Dat is de enige manier om de top van jouw doel te bereiken als je dat wil tenminste. Concluderend: Geloof hoe dan ook altijd in jou kracht, wat er ook gebeurt en wees wie jij wil zijn.

Elevate en Level up

We zijn allemaal ergens een expert in, we hebben allemaal talent. Schat jezelf daarom hoger in. Neem negatieve opmerkingen met veel korreltjes zout. Ga altijd op zoek naar verbeterpunten en neem complimenten serieuzer dan negativiteit.

Zelfvertrouwen neemt toe als je goed voorbereid bent. Je eigen waarde is afhankelijk van het geloof in jezelf. Dat is de enige manier om over te gaan tot actie. Je kan meer dan je denkt. Doe het gewoon en dat weet je het. En als het niet lukt probeer je het opnieuw tot dat het wel lukt.

Elevate! Elevate betekent simpel weg dat je iets naar een hoger plan wil brengen. Het maakt niet uit wat een ander zegt. Volg consequent je eigen pad met like-minded people. Dat doen wij namelijk ook.

Mensen die je upgraden, upliften en supporten om je missie te laten slagen. Die mensen heb je nodig om succesvol te zijn. Constant samen bezig zijn en weer… een niveau omhoog. Level Up samen.

Geef never nooit niet op

Iedere keer dat je aan opgeven denkt moet je jezelf afvragen of dat echt is wat je wilt. Want als je denkt dat je het niet kan heb je gelijk. Of je hebt gewoon een ‘bad day’, dat kan natuurlijk ook. In ieder geval kappen met die drama, je moet weer door.

Je doet gewoon wat jij wil. Het is belangrijk om in je zelf te geloven. Want als je niet in jezelf gelooft kan je je doel never nooit niet bereiken en ben je unhappy. Of denk jij daar anders over? Wij moeten ons doel absolutly wel bereiken. Dat hebben we met elkaar afgesproken en dat is wat we gaan doen. 

Je zal verbaasd zijn hoe sterk je eigenlijk bent als je doorzet. Wij merken dat iedere keer ook. Luister naar je hart en leef je eigen leven. Doe wat goed voelt. Wijzig, verander, pas aan, kap met mensen of wat dan ook om je doel toch waar te maken. Als je maar never nooit niet opgeeft! Okey?

Geloven in jezelf is een constante worsteling en uitdaging. Wij vinden het allemaal sowieso de moeite waard met ups, downs en whatever. Geloven in zelf heb je je hele leven nodig. 

Geloven in jezelf is lef hebben en heel veel lak hebben aan meningen. Kijk eerst naar wat iemand zelf heeft bereikt in het leven en vraag jezelf dan af of je van die persoon advies moet aannemen.

Als we kijken naar alle succesvolle mensen hebben ze 2 dingen gemeen: Het geheim van hun succes is dat ze altijd in zich zelf geloven en nooit opgeven. Dus: Geloof, Durf, Doe en Geef Nooit Op. Cheers!

‘THE SECRET OF OUR SUCCES, IS THAT WE NEVER GIVE UP.’

Wilma Mankiller

http://www.u-icon.nl

Spread the love

Feedback

1 Reactie

  1. Charly

    Mooie boodschap en helemaal waar!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!