loader image
Selecteer een pagina
For Real BLOG
6 augustus 2021
Chevirio & Anastacija  

Geheim van succes

Het zal je vast niet verbazen.

We hebben goeie trainingen en cursussen gevolgd om onze kennis te vergroten. Deze cursus was een combinatie van assertiviteit, opkomen voor jezelf en werken aan zelfvertrouwen. We hebben hier veel van geleerd en deze cursus had alles te maken met onze filosofie.

Altijd in jezelf geloven is best moeilijk. Wij ervaren het dagelijks sinds we bezig zijn met U-ICON. De ene afwijzing na de andere. Geen reactie op e-mails en vaak desinteresse van mensen die ons doel niet snappen. En dan nog wat: We zijn onbekend. En… onbekend is onbemind.

Je kan eigenlijk gewoon zeggen dat we out of the league zijn van deze mensen. Hoe dan ook onze focus is gericht op resultaat en kwaliteit, dus we volharden en zijn vastberaden om U-ICON te laten shinen en rocken.

Ja, we weten zeker waar we over praten. Maar we moeten eerlijk zeggen dat we dagelijks ook positieve reacties ontvangen van like-minded people. We willen jullie allemaal hierbij laten weten dat we de feedback en support waarderen. Heel erg bedankt.

‘FIRST THINK, SECOND DREAM, THIRD BELIEVE, AND FINALLY DARE.’

Walt Disney

Laat je niet beïnvloeden

We hebben met financiers en tussenpersonen gesproken. Met adviseurs, reclamebureaus, managementbureaus, sporters, artiesten en vele anderen. We hebben gesprekken gevoerd om te weten wat ze van onze plannen vonden en om uit te zoeken wat ze voor ons kunnen betekenen.

De meningen en reacties waren verdeeld. We hebben enthousiaste en saaie gesprekpartners gehad. In ieder geval hebben we van allemaal iets geleerd, dat houdt in zowel positief als negatief. We hebben vooral geleerd hoe we niet moeten reageren als ons iets gepresenteerd zal worden.

Tijdens alle gesprekken hebben we goed geluisterd en we stonden open voor de mening van die ander. 

Het zette ons constant aan het denken. We kregen er vaak inspiratie en nog meer doorzettingsvermogen van. We spraken er met elkaar over en trokken onze eigen conclusie: Wat ze ook zeggen we laten ons niet beïnvloeden door meningen van anderen. ‘We stick to the script.’

‘IN ORDER TO SUCCEED WE MUST FIRST BELIEVE THAT WE CAN.’

Nikos Hazantzanis

Hoe goed al die meningen ook bedoeld zijn. Als onderdeel van ons onderzoek is het prima. Maar als we ons te veel daarvan zouden aantrekken raken we in de war. De essentie is om dicht bij jezelf en je visie te blijven om de missie ook echt waar te kunnen maken. Niemand kan onze visie en missie beter begrijpen dan wij zelf. 

Zelfvertrouwen

We hebben sowieso ook van onze ouders geleerd om in ons zelf te geloven, ook als niemand in je gelooft. We merken steeds weer dat dit het belangrijkste is om steeds toe te passen bij alles in life. Vertrouwen in je eigen kracht en talent heb je nodig om je dromen waar te maken.

Je moet altijd in jezelf geloven, want dan krijg je steeds meer zelfvertrouwen. Niemand kan jou beperken, dat kan je alleen zelf als je ze gelooft. Je moet je angst controlen en de invloed van die ander niet accepteren. Denk steeds aan je missie.

Denk nooit dat het niet zal lukken. Dan geef je op voordat het lukt. Op een gegeven moment is er genoeg gepraat en dan moet je het gewoon doen. Om te groeien moet je hard werken en angsten overwinnen. Want iedere keer komt er shit op je pad.

Geloof in jezelf

Kiezen voor angst of onzekerheid is een keuze. Als je daarvoor kiest blijf je in je comfortzone. Je zal dan nooit je eigen kracht en potentie ontdekken, want je gelooft die ander. Alles is mogelijk als je er hard voor werkt en daar geloven wij stellig in. Great things take time.

Als ze zeggen dat je het niet kan lach ze uit met een recht hoofd. Denk dan: Ja, het is onmogelijk voor jou maar niet voor mij. Verschil moet er wezen. Alles wat je gelooft wordt waarheid. Daarom kiezen wij ervoor om te geloven in onszelf en in U-ICON.

Game Changer

Je moet voor jezelf de keuze maken of je een game changer wil zijn of niet. Die keus is alleen aan jou. Dat kan niemand voor je beslissen. Of wel soms? Wij willen heel graag het media spel veranderen. Het is tijd voor vernieuwing en verrijking in de media.

Wij willen zorgen voor verrassende gebeurtenissen, ontwikkelingen en drastische veranderingen. Een keerpunt en sterke verbetering in de media zou fantastisch zijn. Jongeren die verandering realiseren in de media. Mooier kan het toch niet?

Zonder in jezelf te geloven kan je nooit een game changer zijn. Als je de huidige omstandigheden sterk wil wijzigen en de opkomst van jongeren in de media wil realiseren kan dat alleen door geloof in jezelf en je team.

Elevate

We zijn allemaal ergens een expert in, we hebben allemaal talent. Schat jezelf daarom hoger in. Neem negatieve opmerkingen met veel korreltjes zout. Ga altijd op zoek naar verbeterpunten en neem complimenten serieuzer dan negativiteit.

Zelfvertrouwen neemt toe als je goed voorbereid bent. Je eigen waarde is afhankelijk van het geloof in jezelf. Dat is de enige manier om over te gaan tot actie. Je kan meer dan je denkt. Doe het gewoon en dat weet je het. En als het niet lukt probeer je het opnieuw tot dat het wel lukt.

Elevate! Elevate betekent simpel weg dat je iets naar een hoger plan wil brengen. Het maakt niet uit wat een ander zegt. Volg consequent je eigen pad met like-minded people. Dat doen wij namelijk ook.

Mensen die je upgraden, upliften en supporten om je missie te laten slagen. Die mensen heb je nodig om succesvol te zijn. Constant samen bezig zijn en weer… een niveau omhoog. Level Up samen.

Geef nooit op

Je doet gewoon wat jij wil. Het is belangrijk om in je zelf te geloven. Want als je niet in jezelf gelooft kan je je doel niet bereiken en ben je ontevreden. 

Je zal verbaasd zijn hoe sterk je eigenlijk bent als je doorzet. Wij merken dat iedere keer ook. Luister naar je hart en leef je eigen leven. Doe wat goed voelt. Wijzig, verander, pas aan, kap met mensen of wat dan ook om je doel toch waar te maken. 

Als we kijken naar alle succesvolle mensen hebben ze 2 dingen gemeen: Het geheim van hun succes is dat ze altijd in zich zelf geloven en nooit opgeven. Dus: Geloof, Durf, Doe en Geef Nooit Op. Cheers!

‘THE SECRET OF OUR SUCCES, IS THAT WE NEVER GIVE UP.’

Wilma Mankiller

Spread the love

Feedback

1 Reactie

  1. Charly

    Mooie boodschap en helemaal waar!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!