loader image
For Real BLOG
9 december 2022
Redactie U-ICON 

Elon Musk 

 

Is Elon Musk de redder van Twitter?

Heeft hij de twitter en all round Amerikaanse democratie gered?

Hij is mede oprichter van Tesla en SpaceX. En de voormalige eigenaar van Paypal.

Elon Musk de rijkste man van de wereld heeft Twitter overgenomen. Hij heeft Twitter gekocht voor 44 biljoen. Hij is eind oktober de eigenaar geworden. Dat is eigenlijk apart want hij hoefde zich hier totaal niet mee bezig te houden.

Je vraagt je af waarom? Hij heeft toch wel belangrijkere dingen om te doen dan zich met zoiets als Twitter bezig te houden?

Hij wilde zich eigenlijk al terug trekken uit die deal die hij gesloten had om twitter over te nemen. Want hij zag na die deal de bui al hangen natuurlijk. Hij was een beetje voorbarig en te enthousiast geweest. Totdat hij inzage kreeg in al die fake shit.

In plaats van zich bezig te houden met een rechtszaak die was aanspannen als hij uit de deal van Twitter wilde stappen, heeft hij zich erin vast gebeten als een moedige baas. Hij heeft zich aan de deal gehouden en toen begon de ellende.

Fake twitter

Elon Musk houdt blijkbaar van waarheid en eerlijkheid. Dat is natuurlijk alles wat Twitter niet is en nooit geweest is. Alle social media zijn fake, dus Twitter ook. Daarom is hij gestart met een grote schoonmaak.

Als eerste ontsloeg hij de top, de leiders van Twitter. Je moet inderdaad direct af van alle rotte appels. Anders kan een schoonmaak niet plaatsvinden. Je moet die infectie bij de keel grijpen en dichtknijpen. Betalen wat je moet betalen en weg ermee.

Dat schoonmaken wordt hem niet in dank afgenomen. Alle haters en fakers trekken zich terug van Twitter en gunnen hem niets.

‘Constantly think about how you could be doing things better. Keep questioning yourself.’

Elon Musk 

Nep zijn

Haters en fakers zijn alles behalve real. De waarheid vertellen en openbaar maken brengt natuurlijk veel problemen met zich mee. Dat is een feit. Want eerlijk zijn is in veel business en real life nou eenmaal not done.

Veel mensen en bedrijven maken veel geld met fakeness. Kijk maar naar o.a. Apple, Nike, Balenciaga en de Kardashians. Ze zijn filty rich door nep te zijn.

Nep zijn is het nieuwe normaal. En dat is al een lange tijd zo. Daarom ondervindt Elon Musk weerstand. Wat hij exposed mag het daglicht niet zien en vooral niet weten. Duisternis en nep zijn are key.

Twitter schandalen

Dan ben je bij Elon Musk aan het verkeerde adres. Want hij maakt indien nodig alles openbaar. Hij maakt openbaar waarom de advertenties terug lopen. Waarom hij wordt geboycot en door wie. Velen zien Twitter nog liever kapot gaan dan dat de waarheid boven tafel komt. De waarheid moet vooral taboe blijven.

Er komt nu veel dirt naar buiten. Elon Musk maakt bestanden openbaar waar nooit niemand van afwist. Informatie die heel schadelijk is voor de reputatie van velen.

Democratie?

Deze misdaden tegen de democratie gebeuren ook in Nederland. Kijk maar naar de zaken van Bergkamp vs. Arib en de kindertoeslag affaire. En er is nog veel en veel meer wat we niet en nooit zullen weten. Dit zal in alle landen gebeuren want echte democratie bestaat niet.

David Icke is de toegang tot Nederland en 26 andere landen geweigerd. Hij zou in Nederland een activistengroep toespreken. Dat mocht niet van de regering, ook niet via een videoverbinding. Dit zegt genoeg.

Ook Nederland doet aan censuur. Waarom zou je mensen mond dood maken? Het is toch beter dat je weet wat er speelt in de mind van mensen. Of niet? 

‘When something is important enough you do it even if the odds are not in your favour.’

Elon Musk 

Twitter files

Bestanden die Elon vrijgeeft zijn o.a, die van Joe Biden en zijn zoon. Daaruit blijkt dat ze corrupt bezig zijn. Dat ze via het, DNC, het Democratisch Nationaal Comité is het hoogste bestuursorgaan van de Democratische Partij, de touwtjes in handen hadden tijdens de verkiezingen.

Ze hebben bewust de waarheid over de praktijken van de zoon van Biden uit het nieuws gehouden, zodat Biden de verkiezingen kon winnen.

De FBI had wekelijkse afspraken met Twitter om controle te hebben over diverse zaken. Dit zijn allemaal misdaden tegen de democratie wereldwijd.

Apple boycott Elon Musk door niet meer te adverteren omdat Twitter nu een gevaar is voor ze. Elon weet te veel over Apple. Elon heeft al aangegeven dat als Apple Twitter uit de App Store haalt hij zelf een telefoon zal produceren. Heel spannend allemaal.

Twitter was veel mensen permanent aan het censureren. Mensen werden door Covid 19 en de verkiezingen geblokkeerd en verwijdert van Twitter. We zijn benieuwd of er rechtszaken zullen volgen nu mensen dit weet.

Elon is er in ieder geval klaar mee en tells it all. Wij en vele anderen genieten ervan.

Fan

Wij waren geen fan van Twitter. Nu Elon Musk the Big Boss is zijn we fan van Twitter. Waarom? Omdat we groot fan zijn van de waarheid, van eerlijkheid. Wij houden van real talk en trouw zijn aan jezelf.

Zeggen hoe het zit, straight to the point zijn en er niet om heen draaien. Gewoon lef hebben. Put your money where your mouth is.

Elon Musk is precies dat: Straight to the point en We Love It. Het zou goed zijn als Twitter jonger en hipper wordt zodat meer jongeren de waarde van Twitter ontdekken en ook hun stem meer laten horen.

We hopen dat veel grote bedrijven wel waarde hechten aan waarheid en eerlijkheid, en Twitter zullen steunen. Elon Musk probeert twitter beter te maken. Alleen dat al is het steunen waard.

We hopen dat Twitter niet failliet gaat omdat Elon Musk de waarheid hoog in het vaandel heeft en Twitter een nieuwe start wil geven. Want dat zegt alles over hoe de wereld in elkaar steekt als Twitter wel failliet gaat.

Twitter

Als eerlijkheid het langst duurt hopen we dat dit Twitter zal helpen.

Het is altijd goed om de waarheid te horen en lezen. Dan weten we hoe dingen qua wereld nieuws echt in elkaar steken. Real nieuws overheerst dan in plaats van fake nieuws op Twitter.

Alle big tech zoals o.a. YouTube, Google, Facebook en Apple moeten hervormd worden. Hun macht is te groot. Hun geheimen en hun censuur leiden tot veel ellende voor ons, zonder dat we dat beseffen.

We zijn heel benieuwd wat Elon Musk met Twitter zal doen. Of is Twitter zonde van zijn tijd en geld? We zullen het zien.

We leven in een mooie wereld, maar helaas met veel terrible mensen die constant een eigen agenda hebben en alleen zichzelf dienen. 

Deze mensen maken de wereld en jongeren kapot.

‘Some people don’t like change, but you need to embrace change if the alternative is disaster.’

Elon Musk 

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!