loader image
For Real BLOG
27 mei 2022 
U-ICON Redactie  

Johnny Depp vs Amber Heard

 

Dit verhaal is ongelofelijk.

We hebben deze rechtszaak de afgelopen 6 weken dagelijks gevolgd. 

Nieuwsgierig waren we naar al die verhalen. We hebben veel gelezen in de mainstream media, social media en dagelijks naar YouTube kanalen gekeken om helemaal up to date te zijn.

Wow, dit is een heftige zaak geweest. Ze hebben allebei issues maar het is wel heel duidelijk wie de echte dader en abuser is. Er zijn ontzettend veel mensen komen getuigen in deze zaak, niet normaal. Het was intenser dan elke reality tv show die ooit gemaakt is.

Het is belangrijk om dit soort situaties aan het licht te brengen, zodat we het kunnen begrijpen en ervan kunnen leren, en hopelijk voorkomen dat het in ons leven gebeurt.

Waar gaat het over?

Johnny Depp maakt in 2011 een film waarvoor hij Amber Heard cast. Door Johnny Depp wordt ze bekender in Hollywood. Ze worden tijdens de film verliefd. Na een relatie van een paar jaar trouwt hij met Amber Heard. De relatie gaat slecht en na 15 maanden scheiden ze in 2016.

Johnny Depp wil scheiden omdat hij haar woede aanvallen zat is. Hij vertelt haar dat hij wil scheiden en zij vraagt eerder de scheiding aan want ze weet dat hij op dat moment met zijn band aan het toeren is in Amerika.

Op het moment dat ze in de media aangeeft dat ze gaan scheiden vraagt ze ook een straatverbod aan. Ze zegt dat hij haar mishandelt en dat dit de reden van de scheiding is. De dag dat ze het straatverbod aanvraagt licht ze ook de media in en verschijnt ze met blauwe plekken in haar gezicht.

Johnny Depp wil in alle rust scheiden en biedt haar het geld aan dat ze wil. Ze tekenen een overeenkomst dat ze niet in de media over elkaar zullen praten en elkaar respecteren.

MeToo

In oktober 2018 schrijft ze in samenwerking met ACLU een artikel dat ze het slachtoffer is van huiselijk geweld. Ze noemt niet de naam van Johnny Depp maar iedereen weet dat het over hem gaat door hun huwelijk en het huiselijk geweld.

Ze belooft 3,5 miljoen van het geld van haar scheiding te doneren aan een kinder ziekenhuis in Los Angels en 3,5 miljoen aan ACLU, American Civil Liberties Union, een organisatie die opkomt voor de vrijheden en rechten van Amerikaanse burgers. Ze doet dit omdat ze een overlever is van huiselijk geweld. 

Door haar artikel in de New York Post verliest Johnny Depp zijn rol in Pirates Of The Caribbean en zijn rol in The Fantastic Beasts. Niemand in Hollywood wil meer met hem werken door haar beschuldigingen.

Johnny Depp klaagt haar aan voor smaad en eist een bedrag van 50 miljoen Dollar. Hij zegt dat hij haar nooit heeft mishandelt, dat ze zijn kinderen en familie kwetst en een leugenaar is. Zij doet een tegeneis van 100 miljoen omdat zij vindt dat hij haar leven via zijn advocaat op social media kapot maakt. Hierover gaat deze rechtszaak.

‘The truth is like the sun. You can shut it out for a time, but it aint going away.’

Elvis Presley

Rechtszaak

Op 11 april 2022 start de rechtszaak Depp vs Heard. De laatste dag van de rechtzaak is 27 mei, precies 6 jaar nadat ze het straatverbod aanvroeg en in de media met blauwe plekken verscheen.

Gedurende de afgelopen weken komen veel mensen getuigen, te veel om op te noemen. Zelf Kate Moss komt langs om te getuigen omdat Amber Heard zegt dat hij haar van de trap heeft geduwd. Kate Moss getuigt dat het niet waar is.

Er worden heel veel live tapes en foto’s getoond tijdens deze rechtszaak. Er zijn getuigen die zeggen dat ze op zijn bed heeft gepoept omdat hij wilde scheiden. Ze vraagt heel veel geld, appartementen en auto’s en hij komt niet toe aan haar eisen. Daarom neemt ze wraak en wil ze hem kapot maken door te zeggen dat hij haar mishandelde.

Johnny Depp gebruikt drugs en dat is al jaren bekend. Zij gebruikt ook drugs en is verslaafd aan dure rode wijn. Als je de rechtszaak volgt kan je deze ellende gewoon niet geloven en hoe het allemaal zover heeft kunnen komen.

Live stream

Depp vs Heard wordt nu al de Hollywood rechtszaak van de eeuw genoemd.

Het is in de wereld nog niet voor gekomen dat 2 acteurs die een relatie hadden zo publiekelijk een rechtszaak uitvechten die je live kan streamen. Johnny Depp heeft er hard voor gevochten om de rechtszaak live te streamen, Amber Heard wilde dat niet.

Hun hele huwelijk wordt breed uitgemeten in de allround media. Velen geloofden haar en nu alle bewijs op tafel komt twijfelen velen aan haar verhaal. Het is een bizar en ongelofelijk verhaal.

Wij bekijken deze zaak objectief. We kijken naar de bewijzen en naar wat er gezegd wordt. Het bewijs is duidelijk en daar kan je niet omheen. 

Leugens

Tijdens deze rechtszaak komen alle leugens aan het licht. Op veel live tapes hoor je dat zij hem fysiek heeft mishandelt en ook verbaal. Ze kan zich niets herinneren wat haar niet uitkomt. Ze is agressief. Hij is geen heilige, verbaal kan hij er ook wat van. Maar zij is fel, hard en sterk en lijkt geen slachtoffer.

Ze heeft beloofd om het geld van haar echtscheiding te doneren aan 2 goede doelen. In een Nederlands TV programma heeft ze gezegd dat ze dat al gedaan heeft. En dit verhaal blijkt niet te kloppen. 

Velen zeggen dat ze tot alles in staat is. Ze liegt op TV in 2018 dat ze geld heeft gedoneerd en dat blijkt nu niet zo te zijn door het geleverde bewijs in deze rechtszaak. Er is geen enkel echt bewijs van huiselijk geweld. In deze rechtszaak hebben ze het voornamelijk over zijn drugsverslaving.

Er is door al die leugens in 2020 een petitie gestart om Amber Heard uit de film Aquaman 2 te schrijven omdat ze het leven van Johnny Depp kapot heeft gemaakt. De petitie staat vandaag op 4,404,927 handtekeningen.

Onze mening

Wij kenden beide acteurs niet goed. Door deze rechtszaak hebben we ze goed leren kennen. Ze is een leugenaar. Na 6 weken en de bewijsvoering zijn we daarvan overtuigd.

Zij heeft hem mishandelt. Ze gooit zelfs een drankfles naar hem die zijn vinger raakt en zijn vinger top eraf haalt. Hij doet alles voor haar. Laat haar vrienden gratis wonen in zijn appartementen en neemt ze mee op reizen waarvoor hij alles betaald.

Hij was gewoon te aardig voor haar en liet haar teveel haar gang gaan. Ze is te ver gegaan. Hij hield van haar, zij heeft hem gebruikt en misbruikt. Ze is een gold digger. Ze heeft al deze ellende over zichzelf geroepen door haar leugens en jaloezie.

#Justice for Johnny Depp

Als je interesse hebt check het dan even op YouTube. Er is namelijk nog veel meer aan de hand dan wij nu geschreven hebben. Je leert vooral van dit verhaal hoe jou relatie niet moet zijn.

En dat je altijd op huwelijkse voorwaarden moet trouwen, dat betekent dat jouw bezit van jou is en blijft. Je weet dan zeker dat je met iemand trouwt die van jou houd en niet van wat je hebt.

Johnny Depp is het slachtoffer van huiselijk geweld. Mannen zijn ook slachtoffers niet alleen vrouwen. MeToo wordt misbruikt door velen. Het gaat om gerechtigheid niet om vrouwen. We moeten zien hoe het echt is of het nou om een vrouw of man gaat.

We denken dat Johnny Depp de rechtszaak al gewonnen heeft. Ook al krijgt hij geen 50 miljoen dollar. Hij heeft zijn reputatie publiekelijk en voor Hollywood hersteld, en haar leugens laten zien aan de wereld.

‘The truth will set you free. But not untill it is finished with you.’

David Wallace

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!