loader image
For Real BLOG
25 februari 2022 
U-ICON Redactie 

Corona B!tch

 

We hebben het waarschijnlijk allemaal gehad zonder dat we het weten.

We hebben recent een interessant artikel gelezen en willen dit met jou delen. Want uit dit oude artikel blijkt dat met een beetje wijsheid het anders had gemoeten. Afgezien van al die achteraf rapporten. 

Het is toch vreemd dat nu alle maatregelen opeens worden opgeheven. Natuurlijk zijn we blij. Maar dat betekent dus eigenlijk dat allang deze corona crisis een op een andere manier door de regering aangepakt had moeten worden. En dat blijkt nu dus ook. Daar hebben de vaccinaties volgens ons niets mee te maken.

Het beleid in Nederland, de EU en Navo is ongelofelijk slecht, iedereen doet maar wat. Kijk nu maar naar de oorlog in Oekraïne. Landen inclusief Nederland hebben jarenlang de tijd gehad om het gas probleem op te lossen, en dat is nooit gebeurd. We kunnen eigenlijk dus niet rekenen op de intelligentie van welke overheid dan ook.

Ze spreken gewoon niet de taal van de mensen die ze laten lijden. Het is hun taal en het zijn hun belangen. Ons leven is in de handen van mensen die niet capabel zijn om voor ons te zorgen en onze landen naar succes te leiden.

‘If you put good people in bad systems you get bad results.’

Stephen Covey 

We leren niets

Het artikel dat we met je delen beschrijft dat we niets leren van de vorige pandemieën. Dit is een artikel van 18 maart 2020, dat is nu bijna 2 jaar geleden.

Er staat dat we de lessen uit het verleden vergeten. Dit is voor ons niet te bevatten. Dit geeft onkunde, onwetendheid en onprofessioneel gedrag van leiders aan. Eigenlijk zijn regeringsleiders, eigenlijk met een lange ij, de grootste corona bitches. We hopen dat ze nu goed wakker zijn.

Dat is toch het werk van regeringsleiders? Om bewust te zijn en goed te onderzoeken, of laten onderzoeken en in ieder geval uit het verleden te leren hoe een pandemie het beste aangepakt en opgelost moet worden. Zodat de mensen beter beschermd worden. Met al die eeuwen oude kennis kunnen ze dat nog steeds niet. Echt Mind-blowing is dat!

Want het belangrijkste hebben ze inderdaad allemaal niet goed gedaan. Het artikel vertelt belangrijke dingen. We halen er even 2 belangrijke punten voor ons uit: 1. Wees eerlijk en verbloem de zaken niet. Nou dat is iets wat constant gedaan is. Het niet eerlijk en duidelijk communiceren is een grote ramp van deze corona crisis.

Door miscommunicatie, te weinig communicatie en wanbeleid zijn er onnodig veel mensen dood gegaan. 2. Dat het sluiten van grenzen tegen infectieziekten niet werkt. Dus eigenlijk dat een groot deel van de economie in Nederland en in de wereld onnodig naar de klote is, is vreselijk en onwerkelijk.

We zijn benieuwd wat jij vindt van het artikel. Wij vinden het een goed artikel.

We houden het kort. Hieronder staat de link naar het artikel. We waarderen het als je de blog deelt om te inspireren, als je dat wil natuurlijk. Veel lees plezier!

Link: https://businessam.be/hoe-gevaarlijk-kan-een-pandemie-worden/

‘A bad system will beat a good person every time.’

W. Edwards Deming

 

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!