loader image
Selecteer een pagina
For Real BLOG
24 maart 2022 
Redactie U-ICON 

Anna Wintour 

 

We willen Anna Wintour bedanken. 

The best way to solve a problem is to stop participating in the problem.  

Anna Wintour is 73 jaar. Ze is geboren in London op 3 november 1949. Ze is de dochter van kranten redacteur en uitgever Charles Wintour en Eleanor Baker.

Haar ouders waren van 1940 tot 1979 getrouwd. Ze heeft 3 broers en een zuster.

Anna Wintour was van 1984 tot 1999 getrouwd met kinderpsycholoog David Shaffer. Met hem kreeg ze een dochter en een zoon.

Van 2004 tot 2020 was ze getrouwd met John Shelby Bryan een Amerikaanse telecommunicatiepionier, ondernemer en durfkapitalist. 

Vogue

Anna Wintour zat op de North London Collegiate School, maar verliet deze school toen ze zestien was. Daarna volgde ze een opleiding bij Harrods in Londen.

Haar carrière begon in 1970 als modejournaliste bij Harper’s Bazaar in Engeland en vanaf 1975 in New York. In 1986 werd ze moderedactrice bij het Amerikaanse Vogue en al gauw was haar stempel op dit modetijdschrift heel groot. 

Haar inbreng is verantwoordelijk voor het succes van Vogue. In 2017 ontving ze de titel ‘Editor of the Year’. Door Queen Elizabeth werd ze in de adelstand verheven.

Anna Wintour is in de mode journalistiek een van de meest invloedrijkste vrouwen. Haar stijl van leiding geven is autoritair en afstandelijk.

MET Gala

Anna Wintour heeft besloten om de Kardashians niet uit te nodigen voor de MET Gala van 2023.

Sinds Kim Kardashian een relatie heeft met Kanye gaat ze sinds 2013 naar het MET Gala. Hij werd uitgenodigd omdat hij een fashion Icon en invloedrijk persoon is. In december 2022 is ze gescheiden van Kanye.

Dit betekent dat de Kardashians voor het eerst in 10 jaar geen uitnodiging zullen ontvangen.

Of dit echt waar is weten we op maandag 1 mei 2023. Het thema van het MET Gala is “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”.

‘Follow the three R’s; Respect for self, Respect for others and Responsibilty for all your actions.’

Dalai Lama

3.8 Biljoen

De Kardashian Krash is in zicht. De Kardashians zijn met leugens rijk geworden. Ze worden nu afgerekend op verantwoordelijkheid.

Sinds corona, 2020, zijn veel mensen al het pochen over geld en weelde zat. Constant laten zien wat je hebt terwijl anderen lijden is vreselijk en compassie-loos.

Het is unbelievable zielig om relevant te blijven door plastisch chirurgie, domme praatjes en selfies. Die lifestyle is nep en niet herkenbaar.

Dat begint nu steeds meer duidelijk te worden. Hun fans slikken niet alles meer als zoete koek.

Gelukkig zijn velen eindelijk de onzin van deze mensen zat. Constant je status laten zien zegt eigenlijk heel veel over je onzekerheid.

Ze hebben met leugens en het vormgeven van verhaallijnen die nep zijn toch een gezamenlijk vermogen van ongeveer 3.8 biljoen bij elkaar weten te schrapen. Ze zijn masters in fakeness.

Kardashian Krash

3,8 biljoen is geen slecht vermogen voor mensen die geen opleiding en talent hebben. Ze hebben hun succes te danken aan nep zijn en het najagen, lastigvallen, van andere beroemdheden.

Eigenlijk is dat wel een beetje kunst. Want daar moet je toch lef en geen shame voor hebben.

Als je dit vermogen weet te vergaren met alleen gezien en genomen te worden heb je je doel bereikt.

Want gezien en gehoord hebben we ze zeker. Dit vermogen hebben ze aan hun moeder, mom-manager, te danken.

Ze heeft er alles aangedaan om zichzelf en haar kinderen rijk te maken. Ze heeft alles in de strijdt gegooid, inclusief zichzelf.

Ze is een moeder die geld en roem belangrijker vindt dan het welzijn en de reputatie van haar kinderen. Dat is de prijs die ze betaald hebben en nu dubbel en dwars terugbetaald krijgen voor hun succes.

Het ziet er naar uit dat de Kardashian Krash onvermijdelijk is.

Ellende

Vooral nu Kanye met een andere vrouw getrouwd is, is het helemaal afgelopen. Want nieuwe slachtoffers zullen ze niet meer zo snel vinden voor hun verhaallijn. 

Ze willen nu de man van Kourtney, Travis Barker, gebruiken voor de verhaallijn van hun serie. Zij weigert dat. Vooral omdat ze dat al jaren gedaan hebben met haar vorige man, Scott Disick. En dit is niet goed afgelopen.

Nu Kourtney weigert om niet meer mee te doen aan de spelletjes lijkt ze steeds meer het zwarte schaap van de familie Kardshian te worden.

Het imperium is aan het instorten omdat er geen leugens meer te vinden zijn. Het is tijd voor ze om waardig afscheid te nemen.

Ze moeten dankbaar zijn voor wat ze hebben bereikt en het vermogen dat ze hebben vergaard. Dat was knap kunstwerk wat ze geleverd hebben voor het oog van de hele wereld.

De hele wereld kent je door al je ellende. Wat wil je nog meer? Nog meer ellende?

‘Truth is not what you want it to be: it is what it is. And you must bend to its power or live a lie.’

Miyamoto Musashi

Drama

Wij zijn tegen cancel cultuur. Leef en laat leven.

Maar het is altijd goed dat mensen zien wat waar is en wat leugens zijn. Dat ze uit de nep bubbels stappen. Uit fantasy Island ontwaken.

Jongeren moeten leren en weten wat integriteit is om het toe te kunnen passen.

Integriteit gaat over eerlijkheid, het komt van binnenuit en gaat over normen en waarden. 

Anna Wintour lijkt ons zeker ook zo een persoon. Ze heeft die Kardashian bullshit omwille van Kanye en fashion lang genoeg geaccepteerd en is er klaar mee.

Hopelijk volgen veel meer mensen het voorbeeld van Anna Wintour: Geen macht geven aan mensen die er niet mee om kunnen gaan en situaties van kwaad tot erger maken.

De Kardashians leven voor dagelijkse drama en aandacht.

Bye Era

Ze waren master in het nieuwsgierig maken van mensen hoe hun leven is. Helaas werkt dat plan niet meer. Het leven van de Kardashians is niet herkenbaar. Velen zijn er klaar mee. 

Ze slaan al een tijdje finaal de plank mis. Het is tijd voor ze om terug te gaan naar real life.

De invloed van dit soort mensen is net zo misbaar als kiespijn en moet uitgeschakeld worden door ze geen podium en aandacht meer te geven.

Geen podium meer geven is de enige manier om deze negatieve invloed de kop in te drukken en vaarwel te zeggen tegen dit neppe tijdperk.

Bedankt

We zijn benieuwd of de Kardashians uitgenodigd worden voor het MET Gala van 2023.

Als ze niet uitgenodigd worden willen we Anna Wintour bedanken. Bedankt voor het niet meer deelnemen aan dit probleem.

Nepheid is een groot probleem voor jongeren. Social media verergert dit probleem nog veel meer.

We hebben mensen nodig die ons dagelijks bewust maken dat heel veel om ons heen nep is. 

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!