loader image
Selecteer een pagina
For Real BLOG
6 januari 2023 
Redactie U-ICON 

Andrew Tate

 

Je houdt van hem of niet.

Hij geeft je real talk. Of je het leuk vind of niet. 

Wij hebben hem online ontdekt in de tweede week van december 2022.

Andrew Tate is 36 jaar, geboren op 1 december 1986 in Washington D.C. Zijn vader Emory Tate was Afro-Amerikaans. Zijn moeder Eileen Tate is Engels. Hij heeft een 34 jarige broer, Tristan Tate, en een 30 jarige zus, Janine Tate.

Zijn vader was een legendarische internationale schaakmeester. Andrew groeide christelijk op. Hij leerde schaken op vijfjarige leeftijd en nam deel aan toernooien voor volwassenen.

Andrew is een voormalig bokskampioen, zakenman, social media-icon en miljonair. Hij staat vooral bekend om zijn vrouwonvriendelijke opvattingen. 

Door dat zijn commentaar niet wordt aanvaard is hij geschorst op verschillende social media platforms. Door Elon Musk is zijn twitter account weer herstelt.

Waarheid

Wij kunnen Andrew op 1 manier beschrijven: Honest as fuck. Dat kunnen wij wel waarderen. Het is zijn waarheid.

Hij laat zien wie hij is en wat hij vindt. Daar is niets verkeerd aan. Eerlijkheid is moeilijk voor veel mensen. Hij praat over veel onderwerpen en geeft zijn mening. Je kan er zelf voor kiezen waar je het wel en niet mee eens bent.

‘The first thing is to be honest with yourself.’

William Shakespeare

Communicatie

We snappen heel goed waarom veel jongens Andrew Tate als voorbeeld zien.

Hij is powerful en zijn communicatie is verfrissend en aanstekelijk. Hij straalt kracht uit. Iets wat veel jongens willen uitstralen. Zijn communicatie is sterk en overtuigend en ook dat is wat veel jongens willen beheersen.

Jongens en jongeren in het algemeen kunnen kiezen waar ze het mee eens zijn en niet. Het is een feit dat jongeren heel veel van hem kunnen leren, van beide kanten goed en fout.

Je hoeft niets te doen wat hij zegt. Dat is een keuze. Je kan eruit halen waar jij in gelooft en toepassen wat goed is voor jou. Hij opent ogen en dat vinden jongeren aantrekkelijk. Hij heeft tenminste wat te vertellen.

Wat hij vertelt is interessant en nieuw voor jongens, daarom luisteren ze naar hem. Dat is best logisch. Hij is vernieuwend en brengt het geloofwaardig.

Hij praat over real life en geeft real talk dat is wat jongeren willen. Wat hij doet zouden ze op scholen moeten doen. 

Misogynist

Een misogynist is een vrouwenhater. Dat is in het geval van Andrew Tate zwaar overdreven. Maar dat is wat de mensen en de media voornamelijk doen: Heel erg overdrijven. Iedereen hoort wat hij of zij wil horen.

We vinden niet dat hij vrouw onvriendelijk is. Hij zegt gewoon wat hij vindt. Hoe hij vindt dat een vrouw moet zijn. Hoe zijn vrouw moet zijn. Hij heeft wel gelijk, als hij zegt dat vrouwen niet zo maar met iedereen naar bed moeten gaan. Er wordt nou eenmaal anders gekeken naar de reputatie van een vrouw en een man.

Dus dat is goed advies. Want als je dat doet krijg je daar meestal toch veel spijt van. Veel vrouwen geven dat vaak ook eerlijk toe. Dus daar is niets vrouw onvriendelijk aan, dat is een feit. Uiteindelijk beslist iedereen zelf. Alles is een keuze.

Iedereen kiest ervoor om op een bepaalde manier te leven. Hij kiest ervoor om zo te leven. En dat mag. Hij adviseert jongeren op dit gebied niet slecht. Hij geeft zijn visie en is keihard daarin. Als je daar niet tegen kan moet je niet naar hem kijken en luisteren, zo simpel is het.

Je kiest er als vrouw voor om met iemand als Andrew Tate om te gaan of niet. Dat betekent niet dat je zijn mening hoeft te zien als vrouw onvriendelijk. Het is zijn mening. Je hoeft het niet met hem eens te zijn. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat is prima.

Wij denken dat Andrew heel veel van vrouwen houdt. Hij wordt bijna altijd omringd door vrouwen. Hij zegt alleen eerlijk van welke vrouwen hij houdt en van welke vrouwen niet.

Andrew Tate is een show-man en houdt van grapjes. Sommige dingen moet je met een korreltje zout nemen.

‘If you can be anything, be real.’

Nikki Rowe 

Dan Peña

Andrew Tate is een Alfa man. Alfa’s zijn mannen of vrouwen, beide geslachten komen in aanmerking om een alfa te zijn. Alfa’s vertellen andere mensen wat ze moeten doen.

Alfa’s stralen meestal gezag uit en dwingen respect af. Toen we Andrew Tate voor het eerst zagen moesten we meteen denken aan Dan Peña, ook een Alfa man.

Dan Peña werd op 10 augustus 1945 geboren in Jacksonville. Zijn moeder Amy was Mexicaans en zijn vader Manuel was een Amerikaanse politie agent in Los Angeles. Hij is een ondernemer, motivator spreker, mentor en miljonair. Dan Peña is 77 jaar en nog steeds actief aan het werk. 

Andrew Tate en Dan Peña hebben heel erg veel overeenkomsten. Ze zijn allebei zo eerlijk dat veel mensen bang van ze worden en heel erg over ze oordelen. Allebei communiceren ze als een tierelier.

Een alfa zijn is prima. Je weet dan tenminste wat je wil. Is meestal beter dan niet weten wat je wil.

Het mooie van Dan Peña en Andrew Tate is dat het ze totaal niet interesseert wat mensen van ze vinden, ze doen hun eigen ding. Dat is hun kracht.

Klein hartje

Andrew is een verfrissende wervelwind in de media voor jongeren. Daarom valt hij op. Hij is zelfverzekerd en een baas. Zijn houding  heeft hem geholpen om te komen waar hij nu is. Toch weten we niets over hem.

Hij ziet er goed uit en kan goed communiceren. Hij verzorgt zichzelf en ook in dat opzicht is hij een voorbeeld voor jongeren.

Ongetwijfeld zal dat schaken op vroege leeftijd hem ook gevormd hebben tot de persoon die hij nu is. De kans is groot dat zijn vader ook een alfa man was.

Wij vinden Andrew een positief inspirerend en motiverend persoon.

Zijn energie is aanstekelijk. We denken dat hij een kleiner hartje heeft dan hij laat zien. Hij verkoopt zichzelf goed en is een stoere gast die weet wat hij waard is.

Jezelf

Je hebt voornamelijk jezelf nodig en de juiste mindset om succesvol te zijn. Je moet bewust zijn van wie je bent en wat jij wilt. Wat is jou doel?

Een mentor of coach kan handig zijn, om je te begeleiden. Iemand waar je persoonlijk contact mee hebt en die je helpt. Die je persoonlijk advies kan geven zodat je wordt wie jij wil zijn. 

Het beste is ook om uit te zoeken welke boeken je kan lezen om je te helpen met wat je wil bereiken en exact doen wat er in dat boek staat. Dat is het goedkoopste. Of een cursus volgen en precies dat doen.

Op internet kan je alles vinden om je doel te bereiken. Via Google & YouTube kan je alles leren. Er wordt zoveel gratis weggegeven wat je kan downloaden naar kan kijken en van kan leren.

Het gaat om je mindset, je focus, je best doen en niet opgeven. Lees, luister en kijk goed zodat je niet klakkeloos iets aanneemt van wie dan ook. Neem aan wat goed voelt, wat je happy maakt en pas het toe.

Haters

Je moet iets echt willen om dat ook echt te kunnen bereiken. Je hebt skills nodig zoals: discipline, focus en vastberadenheid. En… Je kan niet opgeven totdat je het bereikt hebt. En ook daarna moet je door om vast te kunnen houden wat je bereikt hebt. Niets ontstaat vanzelf.

Je moet gewoon alles goed uitzoeken. Het leren, onder de knie krijgen, trainen, aannemen, doen en herhalen en nog eens herhalen. Dat is waar het om gaat om verder te komen. Step by step alles doen, en geduld hebben. 

Andrew Tate is een persoon die jongens graag willen zijn, en dat snappen we goed. Wij vinden hem een nice guy met een vlotte babbel en goede skills.

Andrew heeft een hele sterke persoonlijkheid en een eigen mening. Daar is niks verkeerds aan. Dat is juist goed en maakt hem tot wie hij is. Hij is ook nog eens een echte entertainer.

Er zullen altijd haters zijn. Dat is nou eenmaal zo. De kans is groot dat ze hem zien als een enemy of the state. Er zijn genoeg leiders zoals Malcom X, Martin Luther King en J.F. Kennedy die vermoord zijn door hun grote invloed.

Het zou goed zijn als hij voortaan voorzichtiger is. Selectiever is met het geven van interviews. Moeilijker te traceren is. Want velen zijn jaloers of haten hem. Ze willen nou eenmaal dat hij aangepakt en gehaat wordt. Hij is blijkbaar een bedreiging.

‘I’am not perfect. But I’ll always be real.’

Tupac Shakur

Top G.

Hij is filthy rich geworden doordat hij geleerd heeft wat hij exact moet doen om die rijkdom te vergaren.

Als je goed luistert vertelt hij constant iets waar je van kan leren. Of jij het nou als positief of negatief ervaart is een ander verhaal. Hij maakt mensen wakker.

Velen trekken Andrew Tate gewoon niet want hij is loud en onbevreesd. Het zijn tot nu toe allemaal aannames. Hij wordt al op de voorhand veroordeeld. 

Iedereen mag zeggen en vinden wat hij of zij wilt. Hoe je het ook wendt of keert Andrew Tate is slim en van de beste media communicators van deze tijd. Hij is een Top G.

Onschuldig

Door die arrestatie is Andrew Tate nog veel bekender geworden in de hele wereld. Veel meer jongens in de wereld zullen van hem houden.

Wat geldt is: Innocent until proven guilty. De onschuldpresumptie is key, oftewel het vermoeden van onschuld is een grondbeginsel van het strafrecht, dat bepaald dat een ieder onschuldig is tot het tegendeel is bewezen. 

Het ziet ernaar uit dat ze de Tate’s willen breken. We hopen dat ze goede advocaten hebben die voor ze zullen strijden.

‘I see many people die because they judge that life is not worth living. I see others paradoxically getting killed for the ideas or illusions that give them a reason for living, what is called a reason for living is also an excellent reason for dying. I therefore conclude that the meaning of life is the most urgent of questions.’

Albert Camus

Spread the love

Feedback

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!