loader image
For Real BLOG
1 oktober 2021
Chevirio & Anastacija  

In Loving Memory Of Aloysius William

 

Het leven is te heftig.

We zijn ontzettend verdrietig. Een heel belangrijk teamlid, coach en zeer zeer dierbare van ons is er helaas niet meer. We zijn er kapot van. Het is onbeschrijfelijk en onwerkelijk. We zijn in de war en begrijpen het niet.

Dit is het laatste wat we ooit verwacht hadden. Het was heel plotseling en is voor ons te bizar om te geloven. We hadden zoveel plannen met elkaar en het team. Hij was een zeer belangrijk persoon voor ons en U-ICON.

Hij inspireerde ons en leerde ons erg veel. Hij was lief, attent, loyaal, welbespraakt, stoer, empathisch en tactisch. Hij wilde nooit kwetsen maar zei wel wat er gezegd moest worden.

Hij was een heel bijzonder mensen mens. We hadden hem echt hard nodig in ons leven. Samen waren we super sterk en onoverwinnelijk.

Hij had zo een mooie mind en was zo nice. Iedereen hield van hem. Gewoon omdat hij iedereen in zijn waarde liet en in iedereen het beste zag. Negativiteit was a no go. Hij was een positieve Lieverd.

‘Appreciate every moment, you never know when it’s the last moment.’

Allan Lazar  

 

Een ware artiest

Hij was een ware artiest. Hij kon alles. Hij was heel intellectueel en overal van op de hoogte. Hij las enorm veel en was altijd bezig met nieuwe dingen ontdekken. Hij vertelde ons over van alles wel wat en wij waren altijd verbaasd dat hij dat ook wist.

Hij heeft ons veel geleerd, hij sprak veel met ons en altijd liefdevol. Maar hij corrigeerde ons ook om de beste versie van ons zelf te worden. Hij hield zo ontzettend veel van ons.

We zullen onze uitjes en vakanties met hem nooit vergeten. We hadden het altijd heel erg naar onze zin samen. Hij was een echte vriend. Zijn gezelschap zullen we ontzettend veel missen.

Briljant & muzikaal

Hij was spiritueel en een briljante leermeester. Hij wilde altijd zijn kennis delen en je iets bijbrengen. Helaas hebben we dat en veel meer nooit gezegd. We dachten dat we nog veel meer tijd hadden om te praten, te lachen en te genieten. Dat was een grote fout. 

Hij was zo muzikaal. Zijn favoriete muziek was Jazz muziek. Miles Davis was favoriet, maar hij hield van veel meer jazz artiesten. Hij had een hele mooie en grote collectie cd’s en platen van de allergrootste jazz muziekkanten.

Hij genoot van jammen en van zijn vele instrumenten die hij allemaal kon bespelen. We zijn een multi multi talent verloren waar we nog veel meer van moesten leren.

We kunnen niet geloven dat we hem nooit meer zullen horen praten en lachen. Zijn humor en grapjes zullen we missen. We kunnen niet meer samen eten, chillen en zo nog veel meer. Wauw, het is zo onwerkelijk en ongelofelijk.

‘Always treat people kindly and appreciate them. You never know if it’s your last day or their’s.’

Monica J. Yader

 

Waardeer elkaar

We hebben een harde en grote les geleerd door dit grote verlies. Vaak waarderen we elkaar maar we zeggen het niet. We praten te weinig over wat we echt vinden en voelen. Het is belangrijk om het veel vaker tegen elkaar te zeggen.

Het is duidelijk dat we alle kleine dingen en de mensen in ons leven meer moeten waarderen. Er zijn bepaalde mensen die een onvergetelijke indruk op je maken en bijzonder zijn in je leven. Hij was zo iemand. Aloysius had de magie om iedereen op een bepaalde manier te raken.

Hij had een heavy charisma, een uitmuntende communicatie en veel Love voor mensen. We dachten dat we daar nog veel langer van konden genieten. Helaas mocht dat niet zo zijn.

We kennen hem als sinds onze geboorte dus dat wordt nog wat om dat te verwerken. Hij stond altijd voor ons klaar en was heel trots op ons. Dat zei hij vaak tegen ons. Hij leerde ons om anderen te waarderen zonder dat we het doorhadden.

Give Flowers while living

Hij waardeerde namelijk iedereen en maakte met iedereen een liefdevol praatje. Je leerde altijd wel iets van hem, dat was mooi aan hem. We zullen hem nooit vergeten en hem eren op diverse manieren waarvan we weten dat hij het leuk zou vinden en zou waarderen.

We hebben ingezien dat we het leven veel vaker samen moeten vieren met de mensen waar we van houden als ze in leven zijn. Zeggen wat we willen zeggen, dagelijks of wekelijks.

We moeten niet wachten met gevoelens uiten, want anders kan het te laat zijn. ‘Give people flowers while they are still alive and they can smell them.’

Love You Forever

Bedankt voor alles Lieve Aloysius. Je bent voor iedereen die je kende een heel groot gemis. Je bent in alles onvervangbaar. We zullen je nooit nooit vergeten. Je bent voor ons een legend. We houden van je forever. Waak over ons. Namasté.

Tot slot eindigen we met hetgeen hij altijd zei: “Niet oordelen, je weet niet hoe het zit. Laat het los en focus op jezelf.”

‘ISN’T IT SAD THAT SO OFTEN IT TAKES FACING DEATH TO APPRECIATE LIFE AND EACH OTHER FULLY?’

Esther Earl

Spread the love

Feedback

2 Reacties

 1. Burleson Gerda

  Zo heb ik hem gekend altijd bewondering voor zijn eenvoud en de wijze waarop hij tot je spraknooit oordelen over een case of persoon.we moeten zeker de mensen in het leven waarderen

  Antwoord
  • Glenn

   Een bijzonder mens is te vroeg van ons heengegaan. Allo. RIP.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!